6 after work στέκια στο κέντρο

Πού; Στο κέντρο. Πότε; Μετά το γραφείο. Έξι σημεία για χαλάρωση, κουβεντολόι, ποτό και γκουρμέ ή πιο χαλαρό τσιμπολόγημα, σε μπάρα ή τραπέζι, με ένα ποτήρι κρασί, μια ωραία μπίρα ή ένα κοκτέιλ.

6 after work στέκια στο κέντρο

Πού; Στο κέντρο. Πότε; Μετά το γραφείο. Έξι σημεία για χαλάρωση, κουβεντολόι, ποτό και γκουρμέ ή πιο χαλαρό τσιμπολόγημα, σε μπάρα ή τραπέζι, με ένα ποτήρι κρασί, μια ωραία μπίρα ή ένα κοκτέιλ.

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 1

Cinco
Το νέο ιαπωνο-περουβιανο- ισπανικό προφίλ τού πάει πολύ. Ο Δημήτρης Κατριβέσης παίζει με τα μαχαίρια και τα καμινέτα του και ρίχνει στο τραπέζι εξαιρετικά dumplings ατμού κι ένα απίθανο jamon από… τόνο που κάνει γευστικό high score στη Σκουφά.

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 2

Nice ’n’ Εasy
Χαλαρό, τζαζόφιλο, κινηματογραφόφιλο και κολωνα­κιώτικο, μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα μενού bio-ανήσυχο και πολυσχιδές, που χωράει από πίτες με χειροποίητο φύλλο και μοσχαράκι κοκκινιστό μέχρι καρπάτσιο τόνου με λάδι λευκής τρούφας, burger και Waguy skirt (διάφραγμα).

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 3

F+W
Το νέο μενού του Olivier Campanha στο wine bar & restaurant του Κολωνακίου δίνει ρεσιτάλ σύγχρονου γαλλισμού και καλεί για full course δείπνο. Μπορείτε όμως να καθίσετε και στην μπάρα για γκουρμέ τσιμπολόγημα παρέα με ένα ποτήρι κρασί που θα σας προτείνει ο Γιάννης Μακρής.

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 4

Salero
Φιλική, παρεΐστικη και πολύχρωμη εξαρχειώτικη πίσω αυλή μονοκατοικίας του ’30. Θα πιείτε μπίρα, θα πιείτε κρασί, θα πιείτε κι ένα daiquiri, με το ­πιρούνι να κάνει βόλτες ανάμεσα σε patatas bravas, χούμους, γαρίδες πανέ με αμύγδαλα, μαστέλο με σουσάμι…

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 5

Osterman
Τα άλλοτε ράφια με τα ρέλια είναι φορτωμένα φιάλες σε αυτό το πολύ δημοφιλές πρώην υφασματάδικο και νυν μπαρ-εστιατόριο της Πλατείας Αγίας Ειρήνης, που πλέον φτιάχνει πατρόν καλής διάθεσης με αέρα ευρωπαϊκού μπιστρό, καλή συλλογή κοκτέιλ, μύδια mariniere, ριζότο και πιπεράτο rib eye.

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 6

Para siempre
Πολύχρωμα πλακάκια, σκαμπό με πετάλια κι ένα ιπτάμενο ποδήλατο φτιάχνουν σκηνικό για φιλικές/γευστικές ορθοπεταλιές στη Χάρητος. Πολλά κρασιά με το ποτήρι και πολυεθνικά πιατάκια που σε πάνε από την Ιταλία στην Ισπανία και από κει στο Μεξικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Salero

Βαλτετσίου 51, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.