Gazi College Eatery: Feeling good

Ο άνετος και φωτεινός χώρος, hot spot της περιοχής από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, σε βάζει στο κέντρο της δράσης, όπως είναι στρατηγικά πλασαρισμένος σε ένα σχεδόν 360° open air χώρο, που βλέπει τη Μαρίνα Ζέας, την «πασαρέλα» και την πυρετώδη κεντρική λεωφόρο.

Gazi College Eatery: Feeling good

Ο άνετος και φωτεινός χώρος, hot spot της περιοχής από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, σε βάζει στο κέντρο της δράσης, όπως είναι στρατηγικά πλασαρισμένος σε ένα σχεδόν 360° open air χώρο, που βλέπει τη Μαρίνα Ζέας, την «πασαρέλα» και την πυρετώδη κεντρική λεωφόρο.

Gazi College Eatery: Feeling good - εικόνα 1

Τέλειο meeting point από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, γεμάτο κίνηση και ζωντάνια, φέρνει κάτι από την αύρα της Νέας Υόρκης στο μεγάλο λιμάνι και προσφέρει έναν ξεχωριστό, πολυδιάστατο τρόπο για να ζεις μοναδικές all day εμπειρίες, από τον πρωινό καφέ μέχρι την τελευταία (after) μπουκιά. Τώρα το καλοκαίρι η feeling good ατμόσφαιρα ξεκινάει από το πρωί και ξεδιπλώνεται μέχρι αργά το βράδυ με καλό φαγητό και μουσικές του κόσμου από τον DJ Mao (Μάριος Σακελλαράκης), που αλλάζουν μαζί με τις ώρες και το mix & match κοινό που έχει βρει εδώ το all day στέκι του. Αν οι άπειροι καφέδες, τα κρουασάν, οι πίτες, οι κρέπες, τα tailor made σάντουιτς, τα τοστ και οι σπιτικές μαρμελάδες δίνουν το στίγμα του πρωινού, το House Corner, ένας μπουφές με σπιτικό φαγητό στο πίσω μέρος του μαγαζιού, ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, με τεράστιες, δροσερές σαλάτες, πίτσα με ιταλική ζύμη, pasta με επιλογή από τέσσερα είδη ζυμαρικών και burgers, ενώ ακριβώς δίπλα του απλώνονται οι γλυκές προκλήσεις: lemon & lime τάρτα, σπιτικό αυθεντικό τιραμισού, σπασμένο τραγανό μιλφέιγ, σουφλέ σοκολάτας, κέικ με αμύγδαλα και καραμέλα… Όλα τα εδέσματα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται με ολόφρεσκα υλικά από τον σεφ Μιχάλη Φανερωμένο και την ομάδα του. Μεγάλο κεφάλαιο στο «Gazi College Eatery» καταλαμβάνει το αλκοόλ, με επιλεγμένα κρασιά και ποτά, αλλά κυρίως με κοκτέιλ. Στο Cocktail Station ο bartender Διονύσης Πολλάτος και η ομάδα του ανεβάζουν την ένταση καθώς βραδιάζει, με δυνατές δημιουργίες κάτω από τα μπουκάλια που κρέμονται με λάστιχο πάνω από την μπάρα και ξανανεβαίνουν αυτομάτως μόλις τελειώσει το σερβίρισμα! Πολύ καλόγουστο το Upper Room στον πάνω όροφο, προσφέρεται για private εκδηλώσεις ή απλώς για άνετη κουβεντούλα και διακριτική διασκέδαση. Και αν έρθουμε πρώτοι στο ραντεβού, κανένα πρόβλημα. Θα ξεφυλλίσουμε χαλαρά τα βιβλία που βρίσκονται στις βιβλιοθήκες τριγύρω μας –δεν τα έχουν μόνο για ντεκόρ– και η ώρα θα περάσει χωρίς να το καταλάβουμε! Γρηγορίου Λαμπράκη 117, Πειραιάς, 2104100612 / Περσεφόνης 53, Γκάζι, 2103422112, www.gazicollege.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.