After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι

Από Ελληνίδα μάνα σε Ινδία και από γκουρμέ κουζίνα σε ελληνο-πoπ μεζεδοπωλείο, σούπερ πρωτότυπο λουκουμά μπαρ και σινο-ελληνικό σουβλατζίδικο. Κάνουμε τα ψώνια μας στη δυνατή αγορά του Χαλανδρίου και μετά απολαμβάνουμε γευστικό πλουραλισμό.

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι

Από Ελληνίδα μάνα σε Ινδία και από γκουρμέ κουζίνα σε ελληνο-πoπ μεζεδοπωλείο, σούπερ πρωτότυπο λουκουμά μπαρ και σινο-ελληνικό σουβλατζίδικο. Κάνουμε τα ψώνια μας στη δυνατή αγορά του Χαλανδρίου και μετά απολαμβάνουμε γευστικό πλουραλισμό.

My Way Grill

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι - εικόνα 1

Άλλη μία πρωτότυπη ιδέα που ανανεώνει τη σουβλακική σκηνή. Τα σουβλάκια περνάνε πρώτα από τη σχάρα κι έπειτα μπαίνουν στο wok για τα περαιτέρω με πληθώρα από σάλτσες. Καλό Black Angus, γαλοπούλα και πολύ νόστιμο κοτόπουλο με γιαούρτι, κάρι, φιστίκια Αιγίνης και πλιγούρι.

Pink Elephant

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι - εικόνα 2

Φτιάχνουν κάθε μέρα 40 διαφορετικές σάλτσες και μαρινάδες με σπάνια μπαχαρικά κι εξωτικά φρούτα, το δικό τους γιαούρτι και φυσικά ανάβουν τον παραδοσιακό πήλινο φούρνο tandoor. Μαγαζί μικρό, μοντέρνο, με ωραία τζαζ κι έθνικ μουσική.

Αγοραστός

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι - εικόνα 3

Η κουζίνα του Δημήτρη Αγοραστού είναι αμάλγαμα εγκαρδιότητας και δημιουργικότητας, μαγειρεμένη καθημερινά ανάλογα με τα καλούδια που βρίσκει στην αγορά. Τα ταρτάρ των ψαριών του φυσάνε (άρωμα σέλερι και δυόσμου), οι κατσικοκεφτέδες είναι ερεθιστικός μεζές.

Melouk

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι - εικόνα 4

Πρωτότυπη ιδέα! Ένα λουκουμά μπαρ με αλμυρούς και γλυκούς λουκουμάδες με κρασί, χειροποίητη λεμονάδα και κοκτέιλ. Ο industrial χώρος έχει θέρμη. Τι λέτε για λουκουμάδες… ριγανάτους με φέτα και ντομάτα, ξινομυζήθρα με μέλι, ζαμπόν, μπέικον και blue cheese;

Μπεμπέκα

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι - εικόνα 5

Φάση «όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο», νοσταλγία απλωμένη στους τοίχους με παιδικές ζωγραφιές και μαγειρική της αθωότητας με μαμαδίστικα φαγητά, από κόκορα κρασάτο μέχρι κουνέλι στιφάδο. Το τηγάνι σωστό, για ντοματοκεφτέδες και φέτα με μέλι και σουσάμι.

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

After shopping γευστικά στέκια στο Χαλάνδρι - εικόνα 6

Εδώ βρίσκεται μάλλον το ομορφότερο μαγαζί της «οικογένειας». Μεταμοντέρνο… μπακαλιστάν με pop fusion των αναμνήσεών μας απλωμένο στο ντεκόρ. Τα τραγανά θαλασσινά στη λαδόκολλα με ελαφριά σκορδαλιά και τηγανητές πατάτες ωραίο «γαλανόλευκο» fish & chips.

Ξεμείνατε στο Χαλάνδρι και θέλετε να συνεχίστε για ποτό; Τσεκάρετε τα πιο hot στέκια της δυναμικής πιάτσας εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Αγ. Γεωργίου & Αισχύλου 26, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Pink Elephant

Σωκράτους 4Α, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Μπεμπέκα

Διονύσου 16, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.