Wasabi

Η Άντζελα Σταματιάδου επισκέφθηκε το νέο και προσιτό σε τιμές ασιατικό ρεστοράν του Χαλανδρίου.

Wasabi

Η Άντζελα Σταματιάδου επισκέφθηκε το νέο και προσιτό σε τιμές ασιατικό ρεστοράν του Χαλανδρίου.

Wasabi - εικόνα 1

Οι κουζίνες της ευρύτερης Ασίας αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς, οι οποίοι φαντάζομαι ότι θα ήθελαν ένα καθημερι­νό σε στιλ και τιμές εστιατόριο σαν το «Wasabi» – που άνοιξε πρόσφατα στο Χαλάνδρι– στη γειτονιά τους. Με λιτά σύγχρονο look σε κόκκινο και μαύρο, με ένα ντεκ στη Mεταμορφώσεως για το καλοκαίρι κι ένα δεύτερο, πιο ήσυχο, στα σκαριά στο πίσω μέρος, κλεισμένο με καλαμωτή, και εδέσματα που έρχονται με ρυθμούς... βολίδας σε όμορφα λευκά πιάτα, είναι συμπαθέστατο στο σύνολό του. Τα Shangai rolls, γεμιστά με κρέας και λαχανικά, ήταν νόστιμα, αν και λόγω σχήματος (λεπτά και μακριά) το φύλλο κρατούσε λίγο παραπάνω λάδι, τα ταϊλανδέζικα κεφτεδάκια με κάρι ήταν πετυχημένα, το ίδιο και το πλούσιο καντονέζικο μοσχαράκι, που το τεστ της πρώτης ύλης στο κρέας (στο οποίο υστερούν πολλά κινέζικα) το περνάει άνετα. Το σούσι υστερεί πάντως, ιδίως γιατί έχει τόσο ρύζι ώστε τα υπόλοιπα υλικά χάνονται – τα nigiri είναι καλύτερα από τα maki, παρότι έρχονται αμφότερα σε XL εκδοχές. Όσο για το «Just keep woking» του καταλόγου, εμπνευσμένο· τώρα που το walking έχει γίνει δύσκολο, είναι μια εναλλακτική. (Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, 2106006696. Τιμή: € 17-21).

Περισσότερες πληροφορίες

Wasabi

Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.