Dada's

Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του...

Dada's

Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του...

Dada's - εικόνα 1

Κάθε άλλο παρά τοπικής εμβέλειας είναι το νεοαφιχθέν «Dada’s», αφού το όνομά του είναι ήδη «πρέπει» στις ατζέντες της νεολαίας των βορειοανατολικών προαστίων. Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του. Η πρώτη, με τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και το ντιζαϊνάτο ελάφι που δεσπόζει πάνω από το τζάκι, είναι πιο ήσυχη. Στη δεύτερη, με τη «σέρα» και την μπάρα, ο ρυθμός και τα vibes της καλοπέρασης ανεβαίνουν. Το μενού είναι μοντέρνο, με πολλές ερεθιστικές ιδέες. Καλύτερη όλων η γευστικότατη πικάνια Αργεντινής, με αέρινες πατάτες τηγανητές και σος μπεαρνέζ που της πήγαινε πολύ. Στο burger ευχαριστήθηκα το ψωμί και την BBQ sauce, αλλά θα ήθελα το… κυρίως θέμα πιο ζουμερό και νόστιμο. Συμπαθέστατα τα ραβιόλια με κρέμα αστακού και σάλτσα σολομού-γαρίδας, όπως και οι bomboloni, αφράτοι λουκουμάδες με χαλούμι και σάλτσα ντομάτας (όχι τόσο πικάντικη). Η μεγάλη μου αγάπη, ωστόσο, ήταν τα Chan hai rolls, με χοντρό φύλλο, γεμιστά με κιμά και πικάντικη μαρμελάδα πιπεριάς. Η σαλάτα με σπανάκι, (όχι και τόσο) τραγανή πάπια, κουκουνάρια και hoisin sauce είναι ωραία ιδέα, όμως χρειάζεται δέσιμο. Από τα γλυκά, δαγκωτό στην chocolate mocha tart με την τριμμένη βάφλα, OK στο σουφλέ, αλλά το σπασμένο μιλφέιγ χρειάζεται ραφινάρισμα. Το «Dada’s» ανοίγει από το πρωί για καφέ και σνακ. (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Νέα Πεντέλη, 2108104672.)

Περισσότερες πληροφορίες

Dada’s

Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Ν. Πεντέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.