«Due Pentole» στον Άλιμο

Ένα all-day εστιατόριο άνοιξε στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Shopping House: για καφέ, snacking και ιταλικές γεύσεις.

«Due Pentole» στον Άλιμο

Τα «δύο τηγάνια» (αυτό σημαίνει το όνομα) τα κρατάνε ο Αλέκος Γαμπιεράκης και ο Γιάννης Καβούκης. Σε αυτόν το φωτεινό, βιομηχανικής αισθητικής all day χώρο, ο οποίος άνοιξε πριν από λίγο στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Shopping House στον Άλιμο, μπορείς να καθίσεις και για καφέ –πριν ή μετά τα ψώνια–, οπότε υπάρχουν επιλογές προς αυτήν τη λογική (club sandwich, burgers κ.ά.), πλην όμως ο πιο εστιατορικός κατάλογος των δύο μαγείρων/ιδιοκτητών μιλάει… ιταλικά, με καρπάτσιο, ζυμαρικά, ριζότο, πίτσες, ταλιάτες, οσομπούκο και άλλα πολλά. Προτείνουν μάλιστα κι ένα πολύ οικονομικό μενού τριών πιάτων με € 13 με ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Due Pentole

Θεομήτορος 41, εμπ. κέντρο Shopping House, Άλιμος
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.