Ένας «Λόρδος» στην πλατεία

H ευγενειά του κρατάει... μεζέ: σπετζοφάι, κεφτεδάκια, τηγανιές, κι άλλα πολλά.

Ένας «Λόρδος» στην πλατεία

O πρώτος «Λόρδος» ήταν, κι ακόμη είναι, εικοσιτετραώρος: από τον περασμένο Μάρτιο σερβίρει καφέ, hot dogs, burgers και πίτσες, στη συμβολή Φορμίωνος και Φιλολάου. Ο δεύτερος, σε κοντινή απόσταση, που ξεκίνησε το φετινό χειμώνα είναι… «Λόρδος mezedaki». Πάνω στην πλατεία Καισαριανής, βαμμένος στα ίδια χρώματα με το «αδερφό» μαγαζί, με πιο παρεϊστικο, νεοπαραδοσιακό στιλ, προτιμάει τους μεζέδες: στην κουζίνα ετοιμάζουν τηγανιές, ντοματοκεφτέδες, ρολάκια μελιτζάνας με μπέικον και καπνιστό τυρί, σουτζουκάκια, αλλά και πολλά ψαρομεζεδάκια για το ούζο σου.

Περισσότερες πληροφορίες

Mezedaki By Λόρδος

Πλ. Αναγεννήσεως 3, Καισαριανή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.