Ρετρό μελωδίες στα «GAZI College»

Οι Les Au Revoir των easy listening διασκευών εμφανίζονται στο all-day στέκι της Γλυφάδας (5/5) και του Πειραιά (6/5).

Ρετρό μελωδίες στα «GAZI College»

Οι Les Au Revoir ανήκουν στην easy listening σκηνή που αναπλάθει το παλιό ελληνικό ρεπερτόριο σε ρυθμούς swing, bossa nova, jazz και lounge, προσφέροντας ευχάριστα ρετρό ακούσματα. Η τριμελής μπάντα από τη Θεσσαλονίκη (Αλεξάνδρα Μπουνάτσα, Κώστας Καραμήτσος, Λεωνίδας Αναγνώστου) έχει διασκευάσει κλασικά τραγούδια όπως τα «Οι θαλασσιές σου οι χάντρες», «Θυμήσου τον Σεπτέμβρη» και «Θα ξανάρθεις», ενώ το πιο πρόσφατο single τους, σε συνεργασία με τον Kled Moné, είναι το «Άσε με να φύγω» της Αλέκας Κανελλίδου (κυκλοφορεί από την Plus Rec και την Cobalt Music).

Αυτές και πολλές ακόμη νοσταλγικές διασκευές με world επιρροές, οι Les Au Revoir θα τις παρουσιάσουν σε δύο απολαυστικά live στο «GAZI College», την Πέμπτη 5/5 στη Γλυφάδα και την Παρασκευή 6/5 στον Πειραιά.

Δείτε το βίντεο του «Άσε με να φύγω»:

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.