Dalliance House (The)

Στην καλόγουστη σάλα με την dandy αύρα και τη mix & match επίπλωση αντικέ και ντιζαϊνάτων αντεικειμένων, το στέκι-φαβορί των βορείων προαστίων ανανεώνει τη γευστική του πρόταση χαράσσοντας μια παιχνιδιάρικη Mediterranean πορεία με κοσμοπολίτικες πινελιές και ραφινέ πρόσημο, σε all-day πιάτα, πληθωρικό brunch, αλλά και προσεγμένο dinner. Τα κοκτέιλ είναι πολύ ενδιαφέροντα, ενώ η βεράντα στο μπροστινό μέρος, και η «κρυφή» πίσω αυλή με τα πλατάνια, είναι ιδανικά σημεία για ηλιόλουστα πρωινά και καλοκαιρινά βράδια.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €55

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/12/2023

Αυτή την εβδομάδα, πίνουμε Old Fashioned

Το Woodford Reserved Old Fashioned Week τρέχει έως και τις 3 Δεκεμβρίου.

Εστιατόρια για ποτό σε εξωτερικό χώρο

Με την κακοκαιρία να χαλαρώνει τον κλοιό της και τον Φεβρουάριο να φορά τις λιακάδες του, συνδυάζουμε φαγητό με ποτό σε στέκια με δυνατή μπάρα και νόστιμη κουζίνα, και βγαίνουμε για cocktails και τσιμπολόι στην χαλαρή άπλα των ατμοσφαιρικών κήπων και των γοητευτικών αυλών της Αθήνας.

Ο Γιάννης Παρίκος πάει "Dalliance"

Ο βραβευμένος σεφ υπογράφει το νέο μενού που ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο δημοφιλές στέκι της Κηφισιάς.

The Dalliance house

To αριστοκρατικό οίκημα του 19ου αιώνα σίγουρα συγκαταλέγεται στα πιο γοητευτικά all day σημεία της Αθήνας.

The Dalliance house

To αριστοκρατικό οίκημα του 19ου αιώνα σίγουρα συγκαταλέγεται στα πιο γοητευτικά all day σημεία της Αθήνας.

Αθηνόραμα Bar Awards: Τα nominations και οι δυνατές τάσεις της fine drinking bar σκηνής

Όλες οι λεπτομέρειες για την απονομή των δεύτερων Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy στο «Hilton» και η παρουσίαση των επικρατέστερων προς βράβευση bars.