Τρία ινδικά εστιατόρια για μετά το «Lunchbox»

Αν η ινδική ταινία που βγαίνει αυτήν την εβδομάδα στις αίθουσες σου ανοίξει την όρεξη, πήγαινε…

Τρία ινδικά εστιατόρια για μετά το «Lunchbox»

Αν η ινδική ταινία που βγαίνει αυτήν την εβδομάδα στις αίθουσες σου ανοίξει την όρεξη, πήγαινε…

Τρία ινδικά εστιατόρια για μετά το «Lunchbox» - εικόνα 1

…στο «Red Elephant»
Στην ινδική ταβέρνα των Αμπελοκήπων θα βρεις samosas, ινδικούς κρεμμυδοκεφτέδες, κοτόπουλο tikka, karahi ή jalfrezi και άλλα πολλά και αναλόγως αρωματικά πιάτα.

Τρία ινδικά εστιατόρια για μετά το «Lunchbox» - εικόνα 2

…στο «Tandoori»
Καρφώνει ινδικό σημαιάκι σε ένα ξύλινο ντεκ στη Γλυφάδα και προτείνει, μαζί με δροσερή raita, biryani (πιλάφι), κοτόπουλο madras ή vindaloo και μια ωραία συλλογή από μπίρες.

Τρία ινδικά εστιατόρια για μετά το «Lunchbox» - εικόνα 3

…στο «Κohenoor»
Είναι στο Γκάζι, είναι αρκετά μινιμαλιστικό (για ινδικό) και μαγειρεύει νόστιμα: δοκίμασε το τρυφερό αρνάκι ψημένο στο φούρνο ταντούρ και το beef tiger, αν είσαι τολμηρός ως προς την κάψα.

Περισσότερες πληροφορίες

Red Elephant

Λαρίσης 42 (πλησίον στάσης μετρό Πανόρμου), Αμπελόκηποι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.