Πότε να πάτε : Ο Σεπτέμβριος και ο Μάιος της πάνε πολύ. Ο χειμώνας της είναι βαρύς, αν και η πόλη, ακόμα και με μείον πέντε, μένει ζωντανή. Αν πάλι θέλετε να γυρίσετε το νομό, να απολαύσετε τις παραλίες ή να κάνετε ένα stop over για να συνεχίσετε για Βουλγαρία ή Τουρκία, ο καιρός επιβάλλεται να είναι καλός.

Grecotel: Κοιτίδα γαστρονομικής εξέλιξης και ανάδειξης τοπικών παραγωγών σε όλη την Ελλάδα

Η Grecotel όσο ανανεώνει την staying cart της χώρας συστήνοντάς μας ολοκαίνουργια project τόσο επενδύει στον πλούτο του πρωτογενούς τομέα στοχεύοντας σε γαστρονομικές κορυφές.