Γιορτινό hoteling ανά την Ελλάδα

Από τη Λάρισα ως τα Μετέωρα και απ’ τη Θεσσαλονίκη ως την Αλεξανδρούπολη, τα γιορτινά πακέτα των μεγαλύτερων ξενοδοχείων της χώρας μας προ(σ)καλούν για ένα ενδοχώριο hoteling με λάμψη που συναγωνίζεται αυτήν του άστρου της Βηθλεέμ.

Γιορτινό hoteling ανά την Ελλάδα

Μπορεί στα πακέτα των Λονδίνων και των Παρισιών να μην βρήκαμε τη γιορτινή μας κιβωτό για φέτος, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι ταξιδιωτικές επιστολές μας στον Άγιο Βασίλη θα μείνουν τελείως αναπάντητες: Οι γιορτινές προσφορές των μεγαλύτερων ξενοδοχείων της Ελλάδας μας δίνουν ιδέες για αποδράσεις με χρώμα τοπικό αλλά και glam τελείως γιορτινό, για ξεχωριστά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

City Glam στο «Makedonia Palace»

Γιορτινό hoteling ανά την Ελλάδα - εικόνα 1

Ντυμένη με τη γιορτινή της λάμψη, η Θεσσαλονίκη περιμένει να μας υποδεχτεί πιο όμορφη από ποτέ, και το «Makedonia Palace» είναι ο go-to προορισμός μας για τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μια σειρά από λαμπερά events έχει σχεδιάσει η ομάδα του εμβληματικού ξενοδοχείο της πόλης, με μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις από τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου, αλλά και αξέχαστες γιορτινές βραδιές: οι Tubo & Anastasia γεμίζουν μελωδία την παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα ρεβεγιόν που περιλαμβάνει εορταστικό μενού 5 πιάτων, ενώ πλούσιο χριστουγεννιάτικο μπουφέ θα απλώσει της μυρωδιές του στο εστιατόριο Salonica την ημέρα των Χριστουγέννων.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το επίσημο gala θα ζεστάνει με τη φωνή και τη κέφι της η Αποστολία Ζώη, ενώ η λαμπερή εμπειρία υποδοχής του νέου έτους θα κορυφωθεί με εορταστικό μενού 6 πιάτων. Όσο για την πρώτη μέρα του έτους, αυτή θα έχει και πάλι τη γεύση πλούσιου εορταστικού μπουφέ στο εστιατόριο Salonica, στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης!

Φουλ της γαστρονομίας στο «Hyatt Regency Thessaloniki»

Γιορτινό hoteling ανά την Ελλάδα - εικόνα 2

Στη υψηλή γαστριμαργική απόλαυση ποντάρει για τις φετινές γιορτές το «Hyatt Regency Thessaloniki», ετοιμάζοντας ένα καρέ γαστρονομικής μεγαλοπρέπειας, με dealer του τον διακεκριμένο chef Απόστολο Αλτάνη. Ένα ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων είναι αυτό που προτείνει η ομάδα του σοφιστικέ ξενοδοχείου σε ένα απ’ τα πιο όμορφα σημεία των παρυφών της Θεσσαλονίκης, με εντυπωσιακά, πλουσιοπάροχα μενού για κάθε μέρα των γιορτών. Παραμονή των Χριστουγέννων ένα Gala Dinner πέντε πιάτων με συνοδεία ζωντανής μουσικής θα μετατρέψει τη γιορτινή βραδιά σε μια απολαυστική πολυτελή εμπειρία, ενώ την ημέρα των Χριστουγέννων παραδοσιακά εορταστικά εδέσματα θα ξεδιπλωθούν σε μπουφέ με χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο εστιατόριο Αμβροσία.

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς προδιαγράφεται ως μια βραδιά γεμάτη λάμψη και διασκέδαση, με τους καλεσμένους του να υποδέχονται το νέο έτος με εξαιρετικό μενού και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Το εορταστικό μπουφέ δεν θα λείπει βέβαια ούτε από την πρώτη μέρα του χρόνου, με ζωντανή μουσική να συνοδεύει το γεύμα στο εστιατόριο Αμβροσία, ενώ το γιορτινό κλίμα στο «Hyatt Regency Thessaloniki» θα συνεχιστεί και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, με ένα μοναδικό Russian Brunch, με την υπογραφή του Kirill Fionychev, chef του Hyatt Regency Moscow Petrovsky Park της Ρωσίας και το ιδανικό δίδυμο σαμπάνιας και χαβιαριού να πρωταγωνιστούν σ’ αυτό το ιδιαίτερο, ξεχωριστό φινάλε των φετινών γιορτών.

Εξορμήσεις στη φύση με την Divani Collection Hotels

Γιορτινό hoteling ανά την Ελλάδα - εικόνα 3

Οικογενειακή θαλπωρή και φυσιολατρική περιπλάνηση προτείνει για φέτος ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, με κοντινές αποδράσεις που μας βάζουν απευθείας στο κλίμα των ημερών.

Το «Divani Meteora» στην Καλαμπάκα, ξεχωρίζει ως ιδανικό καταφύγιο μακριά από τα φώτα της πόλης, προσφέροντας το απόλυτο κλίμα ξεκούρασης και ηρεμίας στη σκιά των αιώνιων βράχων. Μια ανάσα από τις όχθες του ποταμού Ληθαίου και δυο γκαζιές απόσταση από τη μαγευτική λίμνη Πλαστήρα, βρίσκεται σε θέση στρατηγική για όσους θέλουν να απολαύσουν το ρομαντικό, υποβλητικό ηλιοβασίλεμα που προσφέρουν τα ύψη των Μετεώρων, ενώ το εορταστικό πρόγραμμά του, με πλήθος δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τη Nannuka, θέτει τις ιδανικές συνθήκες δημιουργικής απασχόλησης για τους νεαρότερους των συνταξιδιωτών.

Η γιορτινή του προσφορά (από 230 ευρώ / βραδιά, ελάχιστη διαμονή 3 βραδιές) περιλαμβάνει διαμονή σε πολυτελές δωμάτιο με welcome drink και εορταστικό δώρο, πλούσιο πρωινό σε γιορτινό μπουφέ, συμμετοχή στο γιορτινό gala Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς (αξίας 70ευρώ κατ’ άτομο αν αγοραστεί εκτός προσφοράς), late checkout (βάσει διαθεσιμότητας), αλλά και τετράωρη εκδρομή στα Μετέωρα και τα μοναστήρια τους. Παράλληλα, το οικογενειακό του πακέτο (από 280 ευρώ / βραδιά) περιλαμβάνει διαμονή σε δύο δωμάτια, πρωινό σε εορταστικό μπουφέ, late checkout (βάσει διαθεσιμότητας) και εορταστικά δώρα για τους μικρούς του φίλους.

Το «Divani Palace Larissa», στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου και στην πόλη του Πάρκου των Ευχών, προγραμματίζει συναρπαστικά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο ballroom του ξενοδοχείου, με μία ποικιλία εκλεκτών γεύσεων από γιορτινό μπουφέ και εορταστικές μουσικές επιλογές από τον DJ του ξενοδοχείου, με την γιορτινή του προσφορά (από 130 ευρώ / βραδιά, ελάχιστη διαμονή 2 βραδιές) να περιλαμβάνει διαμονή σε πολυτελές δωμάτιο, εορταστικό δώρο πλούσιο πρωινό σε εορταστικό μπουφέ, συμμετοχή στο γιορτινό gala Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς (αξίας 35 ευρώ κατ’ άτομο αν αγοραστεί εκτός προσφοράς), δωρεάν είσοδο στο spa του ξενοδοχείο και late checkout (βάσει διαθεσιμότητας), ενώ το οικογενειακό του πακέτο (από 150 ευρώ / βραδιά) περιλαμβάνει διαμονή σε δύο δωμάτια, πρωινό σε εορταστικό μπουφέ, late checkout (βάσει διαθεσιμότητας) και εορταστικά δώρα για τους μικρούς του φίλους.

Καρτποσταλικές γιορτές στα Grecotel Hotels & Resorts

Γιορτινό hoteling ανά την Ελλάδα - εικόνα 4

Για μαγικές γιορτές σε τοποθεσίες ταυτισμένες με χριστουγεννιάτικες εικόνες μας καλούν τα ξενοδοχεία της Grecotel, προτείνοντας μας τη γοητεία της Αλεξανδρούπολης και το τοπίο του θεσσαλικού κάμπου ως background των εορταστικών μας φωτογραφικών κλικ. Το «Astir Egnatia Alexandroupolis», σε μια πόλη εξωστρεφή και κοσμοπολίτικη, με δύση και ανατολή να συναντιούνται καθημερινά στα στενάκια, τους δρόμους και τις κεντρικές αγορές της, είναι ιδανική βάση για εξορμήσεις στην περιοχή του Έβρου και τα φυσικά μουσεία βιοποικιλότητας που είναι το Δάσος της Δαδιάς και το Δέλτα του Έβρου.

Το εορταστικό πακέτο του (από 130 ευρώ / βραδιά), περιλαμβάνει πρωινό και γεύμα σε superior guestroom, έκπτωση 30% στην 4η διανυκτέρευση, 25% έκπτωση στο δεύτερο δωμάτιο για οικογένειες 4 ατόμων, δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου και 20% έκπτωση σε υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας. Επιπλέον, στα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (45 και 55 ευρώ ανά άτομο αντίστοιχα) τα παιδιά έως 5 ετών συμμετέχουν δωρεάν, ενώ από 6 έως 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50%.

Το «Larissa Imperial Hotel», που έχει φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων όπως τους αρμόζει, οι προτάσεις φιλοξενίας κορυφώνονται με ένα εορταστικό πακέτο (από 175 ευρώ / βραδιά) που περιλαμβάνει διαμονή σε bungalow με δώρο τη φιλοξενία για παιδιά έως 6 ετών, ενώ η 4η και κάθε επιπλέον διανυκτέρευση επιβραβεύεται με έκπτωση 25%. Επιπλέον, η προσφορά παρέχει δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, 20% έκπτωση σε υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας και έκπτωση 25% στο δεύτερο δωμάτιο για τετραμελείς οικογένειες, ενώ στα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (45 και 54 ευρώ ανά άτομο αντίστοιχα) τα παιδιά έως 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν, ενώ από 7 έως 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50%.

Προσιτή πολυτέλεια στο «Lazart Hotel» στη Θεσσαλονίκη

Γιορτινό hoteling ανά την Ελλάδα - εικόνα 5

Ανανεωμένο και στιλάτο, το «Lazart Hotel» μάς περιμένει για αξέχαστες Χριστουγεννιάτικες διακοπές που συνδυάζουν βόλτες στις κατάφωτες πλατείες της Θεσσαλονίκης και τον μαγευτικό ορίζοντα του Θερμαϊκού, με άνεση στις πολυτελείς εγκαταστάσεις και πλούσια ρεβεγιόν στο πεντάστερο ξενοδοχείο της πόλης. Ρεβεγιόν, εκπτώσεις και μια μεγάλη γκάμα από δωρεάν υπηρεσίες περιλαμβάνονται σταπακέτα διαμονής του ξενοδοχείου.

Τόσο το GOLD ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ (από 140€/ημέρα σε Superior Double room, όσο και το GOLD ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ πακέτο (από 230€ ανά ημέρα σε Executive Suite), που ισχύουν για ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων, περιλαμβάνουν πλούσιο πρωϊνό μπουφέ στο εστιατόριο «Art Nouveau», δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου καθημερινά (ισχύει για 2 ενήλικες, δεν περιλαμβάνονται τα ποτά), δείπνο στο εορταστικό μενού την παραμονή των Χριστουγέννων ή στον πλούσιο εορταστικό μπουφέ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (ισχύει για 2 ενήλικες, δεν περιλαμβάνονται τα ποτά), 30% έκπτωση σε επιλεγμένες θεραπείες στο Aegeo Spa του ξενοδοχείου & δωρεάν χρήση γυμναστηρίου, δωρεάν διαμονή για τα παιδιά έως 6 ετών στο δωμάτιο των γονιών, επιπλέον 10% έκπτωση στις τιμές outlet επιλεγμένων καταστημάτων του One Salonica outlet mall με δωρεάν μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο (ισχύει την περίοδο 21.12.2018-08.01.2019), δωρεάν Parking στο ξενοδοχείο, αλλά και μηχανή Espresso και tea station στο δωμάτιο.

Όσο για τα ίδια τα εορταστικά μενού, το Χριστουγεννιάτικο gala (55€/άτομο αν αγοραστεί εκτός πακέτου) περιλαμβάνει μενού 5 πιάτων στο ατμοσφαιρικό με συνοδεία DJ, ενώ για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (60€/άτομο αν αγοραστεί εκτός πακέτου) το «Lazart Hotel» μας καλεί να απολαύσουμε ένα υπερπλούσιο εορταστικό μπουφέ, στους ρυθμούς του DJ και με εντυπωσιακή θέα στην πόλη από το μαγευτικό «Roof Top Rotonda Hall». Σημειώνεται ότι η προσφορά ισχύει από τις 22 έως τις 26 Δεκεμβρίου 2018 και από τις 29 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 2 Ιανουαρίου 2019.

Γιορτές με λάμψη Michelin στο «The Excelsior Hotel» στη Θεσσαλονίκη

Γιορτινό hoteling ανά την Ελλάδα - εικόνα 6

Ένα απ’ τα πιο λαμπερά new entries της σεζόν, η σικάτη μπρασερί «Charlie D.» έχει φέρει αέρα Παρισιού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εδώ και λίγο καιρό, με τον Απόστολο Τραστέλη («Σπονδή», «Χύτρα» κ.ά.) να υπογράφει τη λειτουργία του νέου σοφιστικέ εστιατορίου του boutique ξενοδοχείου «The Excelsior Hotel». Σε προνομιακό σημείο στην πιάτσα του μοντέρνου dining του θεσσαλονικιώτικου downtown, το «Charlie D.» σκορπά μυρωδιές καφέ, γαλλικών κρουασάν, προτάσεων πρωινού, αλλά και εκλεκτικής κουζίνας με την επιμέλεια του consultant chef Arnaud Bignon, τα δυο αστέρια Michelin του οποίου προσθέτουν τη λάμψη τους στο κομψό ξενοδοχείο.

Μέλος των Small Luxury Hotels of the World, το «The Excelsior Hotel» στεγάζεται σε ένα πανέμορφο διατηρητέο ιστορικό κτίριο με αρ ντεκό και νεοκλασικά στοιχεία, αλλά και την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου 3SK Στυλιανίδης στην ανακαίνισή του, η οποία το μετέτρεψε σε ένα μοντέρνο ξενοδοχείο με ύφος που αναδεικνύει την ιστορία του. Σημείο αιχμής οι hi-tech νότες, αλλά και η αφαιρετική διακόσμηση με έργα τέχνης και εντυπωσιακό φωτισμό, που μετατρέπουν τη διαμονή σε ένα σπουδαίο γιορτινό δώρο σε εαυτόν και αγαπημένους – ιδίως δε με την φετινή του εορταστική προσφορά, που, με διαμονή για τουλάχιστον δυο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα, περιλαμβάνει αναβάθμιση από Classic room σε Deluxe room, ή από Deluxe σε Junior Suite, μπουφέ πρωινού, 1 χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ ανά ενήλικα στο εστιατόριο «Charlie D.» (ανά διαμονή), 1 Μπουκάλι εκλεκτό κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη, late check out μέχρι τις 15:00 (κατόπιν διαθεσιμότητας), το πρώτο παιδί μέχρι 6 ετών χωρίς χρέωση (στην αναβάθμιση του Deluxe room) και -20% στις θεραπείες του City Hotel Wellness center.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.