Πάσχα στα ξενοδοχεία

Άνετοι χώροι, γιορτινή ατμόσφαιρα, ειδικά μενού και δραστηριότητες για παιδιά. Αν αναζητάτε προσφορές της τελευταίας στιγμής για διακοπές σε μεγάλα ή μικρότερα ξενοδοχεία ρίξτε μια ματιά στις επιλογές που ακολουθούν.

Πάσχα στα ξενοδοχεία

Άνετοι χώροι, γιορτινή ατμόσφαιρα, ειδικά μενού και δραστηριότητες για παιδιά. Αν αναζητάτε προσφορές της τελευταίας στιγμής για διακοπές σε μεγάλα ή μικρότερα ξενοδοχεία ρίξτε μια ματιά στις επιλογές που ακολουθούν.

Aldemar Olympian Village Thalasso, Δυτική Πελοπόννησος

Πάσχα στα ξενοδοχεία - εικόνα 1
Aldemar Olympian Village Thalasso

Εντυπωσιακό resort ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, στην Σκαφιδιά Ολυμπίας που συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση χώρων και καλό σέρβις. Τις ημέρες του Πάσχα εκτός από το αναστάσιμο δείπνο και το πασχαλινό τραπέζι το ξενοδοχείο έχει φροντίσει και για την απασχόληση των παιδιών με ανάλογες δραστηριότητες όπως κατασκευή λαμπάδας, ζαχαροπλαστική, δημιουργία πασχαλινών καρτών κ.α. Για θρησκευτική κατανυκτική ατμόσφαιρα το Μοναστήρι της Παναγιάς της Σκαφιδιάς απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα και έχει πανέμορφη θέα στο Ιόνιο. (Σκαφιδιά Ηλείας, 2621082000, www.aldemarhotels.com). Πασχαλινή προσφορά από € 336/άτομο για 3 νύχτες, περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

Grecotel Corfu Imperial, Exclusive Resort

Χτισμένο στην καταπράσινη χερσόνησο Κομμένο της Κέρκυρας το ξενοδοχεία της αλυσίδας Grecotel, Corfu Imperial, Exclusive Resort αποτελεί μια πολυτελή πρόταση διαμονής στο κατεξοχήν νησί του Πάσχα. Στο δωμάτιο σας περιμένει λαμπάδα και καλάθι με τσουρέκια και κόκκινα αυγά, ενώ οι προσφορές περιλαμβάνουν νηστίσιμο δείπνο το βράδυ της Μ. Παρασκευής, αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο αλλά και γιορτινό τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα του Πάσχα. Για τα παιδιά έχουν δημιουργήσει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με εργαστήρια και παιχνίδια. Η τιμή για το πασχαλινό πακέτο προσφοράς που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω ξεκινά από € 92/ημέρα το άτομο για δίκλινο δωμάτιο για ελάχιστη κράτηση 3 διανυκτερεύσεων και από € 86/ημέρα το άτομο για δίκλινο δωμάτιο για ελάχιστη κράτηση 4 διανυκτερεύσεων (Κομμένο, Κέρκυρα. Corfu Imperial: 2661088400. www.grecotel.com)

Sheraton Rhodes Resort, Ρόδος

Πάσχα στα ξενοδοχεία - εικόνα 2
Sheraton Rhodes Resort

Μοντέρνα αρχιτεκτονική, όμορφοι κήποι και παροχές υψηλού επιπέδου, που φέρουν την υπογραφή της αλυσίδας Sheraton αποτελούν μια πολύ ελκυστική πρόταση για πολυτελή διαμονή στην Ρόδο. Εξίσου ελκυστική και η πασχαλινή του προσφορά με τιμές που ξεκινούν από € 129 το δίκλινο (συμπεριλαμβάνονται: διαμονή, πρωινό, αναστάσιμο δείπνο για δύο άτομα, πασχαλινό γεύμα αλλά και χρήση της παραλίας, του γυμναστηρίου και της εσωτερικής πισίνας). Μην χάσετε την ακολουθία του Επιτάφιου στον ναό του Αγ. Φανουρίου μέσα στην Παλιά Πόλη. (Λεωφ. Ιαλυσού, Ιξιά, Ρόδος, 2241075000, www.sheraton.com/rhodes).

Corfu Secret, Κέρκυρα

Χτισμένο σε μια πλαγιά στο Πυργί έχει πανοραμική θέα στην παραλία Ύψος και στην κοιλάδα της Κορακιάνας και εξασφαλίζει ησυχία, αλλά και εύκολη πρόσβαση στη δημοφιλή παραλία. Τα διαφόρων τύπων δωμάτια είναι άνετα και καλά εξοπλισμένα. Η τιμή του πασχαλινού πακέτου διαμονής για 2 άτομα μέχρι και πέντε διανυκτερεύσεις σε standard δίκλινο ξεκινά από € 360. Σε απόσταση βολής από την πόλη για να απολαύσετε τα ιδιαίτερα έθιμα. (Πυργί, Κέρκυρα, 2261097921, www.corfusecret.gr).

Eagles Palace Hotel, Χαλκιδική

Πάσχα στα ξενοδοχεία - εικόνα 3
Eagles Palace Hotel

Μέλος των Small Luxury Hotels, η διαμονή στο Eagles Palace στην Ουρανούπολη Χαλκδικής, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολυτελές περιβάλλον και άνετους χώρους. Το Πάσχα εδώ είναι παραδοσιακό, το βράδυ του Μ. Σαββάτου την λειτουργία της Ανάστασης τελούν καλόγεροι από το Άγιον Όρος, ενώ ακολουθεί δείπνο με μαγειρίτσα. Για τους ενοίκους των Bungalows, junior suites, family rooms και σουίτες προσφέρεται μια θεραπεία rasul για δύο άτομα κατά τη διάρκεια της πασχαλινής διαμονής τους, επίσης για 4 πάνω από διανυκτερεύσεις προσφέρεται δωρεάν μια κρουαζιέρα στο Άγιον Όρος. (Ουρανούπολη, Χαλκιδική 2377031070, 23770/31047, www.eaglespalace.gr).

Thermae Sylla Spa Wellness Hotel, Αιδηψός

Πάσχα στα ξενοδοχεία - εικόνα 4
Thermae Sylla Spa Wellness Hotel

Εδώ η πολυτέλεια συναντά την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε θεραπεία και να αφεθείτε στα χέρια των. Από νωρίς την Κυριακή του Πάσχα τα σουβλιστά αρνιά μπαίνουν στην φωτιά στην αυλή και στήνεται από νωρίς ένας μπουφές με μεζεδάκια και κρασί. Όσοι θέλετε κατανυκτική θρησκευτική ατμόσφαιρα παρακολουθήσετε την λιτανεία του Επιταφίου και την Ανάσταση στη Μονή του Οσίου Δαβίδ. Για 3 διανυκτερεύσεις η τιμή ξεκινά από € 390/άτομο (συμπεριλαμβάνονται πρωινό, δείπνο τη Μ. Παρασκευή, την Ανάσταση και πασχαλινό τραπέζι καθώς και ο μπουφές την Κυριακή το πρωί, δωρεάν χρήση πισίνας και γυμναστηρίου αλλά και παιδικές δραστηριότητες). (Λ. Ποσειδώνος 2, Αιδηψός, Εύβοια, 2226060100-10, www.thermaesyllaspa-hotel.com).

Aldemar Royal Mare Village & Thalasso, Κρήτη

Το πρώτο κέντρο θαλασσοθεραπείας στην χώρα αποτελεί ιδανική πρόταση διαμονής για ζευγάρια που αναζητούν πολυτέλεια και χαλάρωση. Τα δωμάτια έχουν θέα στους όμορφους κήπους ενώ ορισμένα συνδέονται απευθείας με το κέντρο θαλασσοθεραπείας. Περιφορά του Επιταφίου και Ανάσταση θα κάνετε στο εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου στο ξενοδοχείο "Knossos Royal", της ίδιας αλυσίδας, ακριβώς δίπλα. Την Κυριακή το μενού έχει αρνί στη σούβλα συνοδεία παραδοσιακής μουσικής. Πασχαλινό πακέτο από € 166/άτομο για 3 νύχτες με ημιδιατροφή. (Λιμένας Χερσονήσου, Ηράκλειο, 2897027200, www.aldemarhotels.com).

Nautica Bay, Πόρτο Χέλι

Σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα, στο Πόρτο Χέλι, πάνω στη θάλασσα με όμορφους κήπους και άνετους χώρους, ιδανική για οικογενειακές πασχαλινές διακοπές. Ξεκούραστη μίνιμαλ αισθητική στα δωμάτια και καλές παροχές. Την Μ. Παρασκευή μετά την περιφορά του Επιταφίου σας περιμένει νηστίσιμος μπουφές ενώ μετά την Ανάσταση σερβίρεται ζεστή μαγειρίτσα. Για Ανάσταση προτείνουμε την εκκλησία της Ευαγγελίστριας, στην άκρη του χωριού, με θέα στη θάλασσα. Ανήμερα του Πάσχα όμως σειρά έχουν τα σουβλιστά αρνιά και η παραδοσιακή μουσική στον κήπο του ξενοδοχείου. Από € 74 το δίκλινο με πρωινό. (Πόρτο Χέλι, 2754051415, 210/6083307, www.nauticabayhotel.gr)

Brazzera, Σύρος

Στον Φοίνικα της Σύρου δυο μόλις βήματα από την παραλία το Brazzera αποτελεί καταφύγιο για ζευγάρια που αναζητούν απομόνωση. Το νεοκλασικού τύπου κτίριο, με βεράντες ολόγυρα και χρώματα στους τόνους της ελιάς στεγάζει δωμάτια περιποιημένα, άνετα και φωτεινά. Για τις ημέρες του Πάσχα η διήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα κοστίζει €150 ενώ αντίστοιχα με θέα στους κήπους € 130, με πρωινό πάντα. (Φοίνικας, Σύρος, 2281079173, www.brazzera.gr)

Αίολος, Άνδρος

Μικρή μονάδα σε νησιώτικο στυλ στους Μένητες της Άνδρου, που είναι ιδανική για οικογενειακές διακοπές. Τα δωμάτια είναι άνετα και πολύ φωτεινά, η διακόσμηση αν και κλασική δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας, το ατού όμως είναι ο χώρος της πισίνας με την πανέμορφη θέα, ιδίως το ηλιοβασίλεμα. Για κράτηση 4 διανυκτερεύσεων € 50 το δίκλινο με πρωινό. (Μένητες - Άνδρος, 2282051311, 6944521693, www.andros-aiolos.gr Θεολόγου Νάσιας)

Chryssi Akti, Άνδρος

Με θέα την αμμουδερή παραλία του Μπατσί στην Άνδρο και πολύ κοντά σε αυτή το κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο Chryssi Akti είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν το Πάσχα τους σε ένα ζωντανό παραθαλάσσιο θέρετρο. Τα δωμάτια, άλλα σε μοντέρνο ύφος και άλλα σε πιο κλασικό είναι φωτεινά και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες παροχές. Tο απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα να πάτε στις Στενιές για να δείτε τα μάσκουλα, έναν εντυπωσιακό μπαρουτοπόλεμο. Μπατσί, Άνδρος, 2282041236, www.hotel-chryssiakti.gr

Tinos Beach, Τήνος

Ξενοδοχείο-θεσμός, στην παραλία Κιόνια της Τήνου, λίγα μέτρα από το ναό του Ποσειδώνα και δίπλα στην Χώρα. Η αρχιτεκτονική του θυμίζει "Ξενία", οι χώροι είναι άνετοι και τα δωμάτια όμορφα και περιποιημένα με θέα στη θάλασσα. Δεκατρία από τα μπανγκαλόους, είναι αναβαθμισμένα, δίχωρα και κατάλληλα για οικογένειες. Μην χάσετε τον Επιτάφιο του Αϊ Νικόλα όπου οι πιστοί κρατώντας τον στα χέρια περπατάνε μέσα στη θάλασσα. Δίκλινο με πρωινό από € 82. (Κιόνια, Τήνος, 2106006997, 2283022626, www.tinosbeach.gr)

Astir - Egnatia Alexandroupolis, Αλεξανδρούπολη

Το Classical Egnatia Grand στην Αλεξανδρούπολη, με το νέο αδελφό ξενοδοχείο Astir ακριβώς δίπλα, που μόλις υποδέχθηκε τους πρώτους του καλεσμένους, είναι ιδανικά για ως βάση για εκδρομές στη Θράκη. Η πολυτέλεια, οι καλές παροχές, οι πανέμορφοι κήποι και η θέα στη θάλασσα που βρίσκεται μόλις 10 μ. μακριά είναι τα δυνατά χαρακτηριστικά τους. Στα συν το Elixir Fitness Club και το mini-club για τα πιτσιρίκια. Το βράδυ του Μ. Σαββάτου μετά την Ανάσταση σας περιμένει παραδοσιακό δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ενώ από το πρωί της Κυριακής οι οβελίες σιγοψήνονται στη σούβλα. (2551038000, www.classicalhotels.com). Πασχαλινό πακέτο διαμονής από € 50/άτομο/ημέρα με πρωινό, νηστίσιμο δείπνο Μ. Παρασκευής, Αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γεύμα., για μίνιμουμ 2 διανυκτερεύσεις

Pavezzo Country Retreat

Παραδοσιακό συγκρότημα στην Κατούνα Λευκάδας μέσα σε καταπράσινο κήπο αποτελεί ιδανική πρόταση για ζευγάρια που θέλουν ατμοσφαιρική διαμονή. Αποτελείται από εννέα παραδοσιακά σπίτια διακοσμημένα με αντίκες και βενετσιάνικα μάρμαρα, φετίχ οι ιδιαίτερες γωνιές. Εξίσου ρομαντικό το εστιατόριο αλλά και το μικροσκοπικό spa. (Κατούνα Λευκάδας, 2645071782, www.pavezzo.gr). Για τις ημέρες του Πάσχα έχουν ετοιμάσει πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο το βράδυ αλλά και γιορτινό τραπέζι με σουβλιστό αρνί την Κυριακή του Πάσχα. Από € 170 το δίκλινο και € 35/άτομο/γεύμα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.