Θάσος

Συνδυάζοντας τη γοητεία του ορεινού τοπίου, τις εξωτικές αμμουδερές παραλίες και τους όμορφους βοτσαλωτούς κολπίσκους με ήπια τουριστική ανάπτυξη χωρίς εξτραβαγκάντζες, είναι ο παράδεισος των οικογενειών, αλλά ταυτόχρονα κρύβει και μικρές ρομαντικές εκπλήξεις για τα ζευγάρια. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κάνει έναν ημερήσιο γύρο, δύσκολα όμως θα την εγκαταλείψει αν δεν βουτήξει στα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά της και αν δεν απολαύσει την απογευματινή δροσούλα στα ορεινά παραδοσιακά χωριά της – το Καζαβίτι ξεχωρίζει για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με μακεδονίτικα στοιχεία. Από τα πιο γοητευτικά στοιχεία του νησιού είναι τα δέντρα (κέδροι, βελανιδιές, ελιές, πεύκα) που ακουμπούν στις ατελείωτες παραλίες της. Στη Θάσο θα φτάσετε με καράβι που αναχωρεί από το πορθμείο Κεραμωτής της Καβάλας.

Πότε να πάτε : Την άνοιξη είναι γεμάτη χρώματα και αρώματα και αξίζει για βόλτες στην καταπράσινη ενδοχώρα. Το καλοκαίρι οι βόλτες μες στο πράσινο συνδυάζονται με βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της.

Τα νέα ξενοδοχεία της Θάσου

Τρία ξενοδοχεία, το καθένα με δικό του χαρακτήρα, άνοιξαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο νησί, το οποίο κρατά διαχρονικά χαμηλούς τόνους. Πάμε να τα γνωρίσουμε!