Όμιλος Xenios Gate, Θάσος: βρες το ξενοδοχείο που σου ταιριάζει για αξέχαστο Πάσχα με φόντο πράσινο και γαλάζιο

Τα 4 πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου Xenios Gate καλύπτουν κάθε ανάγκη και μας περιμένουν να γιορτάσουμε το Πάσχα το νησί με προνομιακά πακέτα.

Xenios Gate Πάσχα Θάσος

Με 4 διαφορετικά πολυτελή ξενοδοχεία και την ποιότητα και φιλοξενία μιας ξενοδοχειακής οικογένειας που έχει ταυτιστεί με την ποιοτική διαμονή στη Θάσο, ο όμιλος Xenios Gate προσφέρει μια μοναδική βεντάλια επιλογών στα πλέον προνομιακά πακέτα. 

Είτε αναζητάτε ένα πολυτελές οικογενειακό καταφύγιο είτε ένα boutique ξενοδοχείο για δύο είτε σας γοητεύει το μοντέρνο design και η ατμόσφαιρα των οικισμών είτε θέλετε να χαλαρώσετε πάνω στη θάλασσα, τα ξενοδοχεία του ομίλου Xenios Gate έχουν μια πρόταση ειδικά για σας. 

Xenios Gate Πάσχα Θάσος

Διαμονή σε πολυτελή δωμάτια με όλες τις ανέσεις, πλούσιο πρωινό στα εστιατόρια των ξενοδοχείων, λαχταριστό δείπνο με νηστίσιμα και μη εδέσματα τη Μεγάλη Παρασκευή, Αναστάσιμο μπουφέ με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλές λιχουδιές, και βέβαια, εορταστικό μεσημεριανό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακά πιάτα δίνουν έξτρα γιορτινό χρώμα στα πασχαλινά πακέτα των τεσσάρων ξενοδοχείων. Η ίδια η Θάσος με μοναδικό συνδυασμό πράσινου και γαλάζιου και ξεχωριστά Πασχαλινά έθιμα είναι ένα νησί που φέτος το Πάσχα αξίζει να ανακαλύψετε. 

Το "Alexandra Beach Thassos Spa Resort", σε απόσταση αναπνοής από το γραφικό χωριό Ποτός, είναι ένα πολυτελές νησιώτικο resort και spa πάνω στη θάλασσα και μέσα σε 50 στρέμματα ευωδιαστών κήπων με φοίνικες και τριανταφυλλιές. Τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες έχουν θέα στη θάλασσα, στο βουνό ή στον κήπο, και είναι εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις της σύγχρονης εποχής για να εξασφαλίσουν μια πραγματικά χαλαρωτική διαμονή. Ιδανικό για οικογενειακές διακοπές και ρομαντικές αποδράσεις.  

Xenios Gate Πάσχα Θάσος

Το "Alexandra Golden Boutique Hotel" είναι ένα ξεχωριστό μπουτίκ ξενοδοχείο στη Θάσο μόνο για ενήλικες. Ένα ονειρικό παραθαλάσσιο καταφύγιο για ζευγάρια, στο θέρετρο της Σκάλας Παναγίας, ειδικά σχεδιασμένο για ζευγάρια ή και φίλους που αναζητούν ιδιωτικότητα, άνεση και απόλυτη ξεγνοιασιά. Ένα καταφύγιο πολυτέλειας, ηρεμίας και χαλάρωσης που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την κομψότητα και την υψηλή αισθητική.  

Xenios Gate Πάσχα Θάσος

Το "A for Art Design Hotel" είναι ένα πολύ Ιδιαίτερο ξενοδοχείο πόλης με pop art & design ύφος στον Λιμένα Θάσου, σε ένα εμβληματικό ιστορικό κτίριο από τις αρχές του 20ου αιώνα. Διατηρώντας την πρόσοψη του κτιρίου και εμπλουτίζοντας το εσωτερικό με έργα τέχνης και ιδιαίτερα έπιπλα, συστήματα φωτισμού και αξεσουάρ από το KARE Design, είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας με εύκολη πρόσβαση στη γραφική πρωτεύουσα του νησιού και τα πιο σημαντικά αρχαιολογικά αξιοθέατα.

Xenios Gate Πάσχα Θάσος

Το "Alexandra Elegance Bridging Generations" είναι ένα από τα ωραιότερα all inclusive ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Θάσο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για οικογένειες και εφήβους που επιθυμούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Προσκαλεί όλα τα μέλη της οικογένειας να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη και να αναζωογονήσουν τις αισθήσεις τους με δροσιστικές βουτιές στην πισίνα και διασκεδαστικές στιγμές στη νεροτσουλήθρα, να κάνουν τα αγαπημένα τους water sports καθώς και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες στη φύση αλλά και να χαλαρώσουν στο τζακούζι ή να παίξουν ηλεκτρονικά παιχνίδια σε ένα χώρο ειδικά για εφήβους με γρήγορο Wi-Fi.  

Xenios Gate Πάσχα Θάσος

Κλείστε το πακέτο σας στα ξενοδοχεία του ομίλου Xenios Gate, το οποίο περιλαμβάνει: 

  • Καθημερινά πρωινό στο εστιατόριο 
  • Δείπνο με νηστίσιμα και μη εδέσματα την Μεγάλη Παρασκευή
  • Δείπνο το Μεγάλο Σάββατο μετά την Ανάσταση με μπουφέ και παραδοσιακή μαγειρίτσα
  • Εορταστικό μεσημεριανό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακά πιάτα.

Αν κάνετε κράτηση χρησιμοποιώντας τον κωδικό EASTER2024 είτε μέσω της ιστοσελίδας των ξενοδοχείων είτε μέσα από email ή social  έχετε επιπλέον έκπτωση 10%.

Κρατήσεις: sales.mng@xeniosgate.gr

Xenios Gate Πάσχα Θάσος

www.xeniosgate.gr, Tik Tok, #xeniosgatememories

"Alexandra Beach Thassos Spa Resort", Ποτός, Θάσος, 2593058000, Facebook, Instagram

"Alexandra Golden Thassos Boutique Hotel", Σκάλα Παναγιάς, Θάσος, 2593058212, Facebook, Instagram

"Alexandra Elegance Bringing Generations", Ποτός, Θάσος, 2593058000, Facebook, Instagram

"A for Art Design", Θεαγένους και Οκτωβρίου 18, Λιμένας, Θάσος, 25930 58405, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.