Ρεβεγιόν στη Λήμνο: Το lifestyle city hotel "Grand Patelli" είναι η νέα προσιτή πολυτέλεια των διακοπών για κάθε εποχή του χρόνου

Φέτος το χειμώνα, το "Grand Patelli" μάς προτείνει μίνι εορταστικές εξορμήσεις με υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις, αφού εντός του ξενοδοχείου λειτουργεί το βραβευμένο εστιατόριο "Nick’s Lounge & wine Bar" με Executive Chef τον Χρόνη Πούλιο .

Grand Patelli

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, οι διακοπές σε ένα νησί σαν τη Λήμνο μπορεί να αποτελέσουν μια διαφορετική, out of the box και πολύ απολαυστική ιδέα και για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και μάλιστα σε προσιτές τιμές.

Αφορμή για να βάλουμε το νησί στο πρόγραμμά μας για τις φετινές γιορτές είναι το ξενοδοχείο "Grand Patelli", ένα lifestyle city hotel - προορισμός σε πολύ κεντρική και βολική τοποθεσία της Μύρινας, της πρωτεύουσας της Λήμνου που άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2022 και έχει ήδη κάνει αίσθηση αίσθηση από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας. Συνδυάζοντας μινιμαλιστική πολυτέλεια, άνεση και γευστική κουλτούρα, το "Grand Patelli" έχει δώσει αέρα κοσμοπολίτικης πολυτέλειας σε ένα νησί που τα τελευταία χρόνια συζητιέται ολοένα και περισσότερο, όχι μόνο για τις υπέροχες και πολλές παραλίες του αλλά και για την εξαιρετική του γαστρονομία και τις φυσιολατρικές εκπλήξεις που περιμένουν τους ανήσυχους ταξιδιώτες που αναζητούν το διαφορετικό και το value for money.

Grand Patelli

Φέτος το χειμώνα, μάλιστα, το "Grand Patelli" μάς προτείνει μίνι εορταστικές εξορμήσεις με υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις, αφού εντός του ξενοδοχείου λειτουργεί το βραβευμένο εστιατόριο "Nick’s Lounge & wine Bar" με Executive Chef τον Χρόνη Πούλιο που έχει καταφέρει να εντάξει απόλυτα τα τοπικά προϊόντα της Λήμνου σε ένα light gourmet μεσογειακό μενού.

Grand Patelli

Το "Grand Patelli" μάς προσκαλεί να επιλέξουμε για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν μας τη Λήμνο και έχει οργανώσει ειδικά οικονομικά πακέτα 3ημέρου που ξεκινούν από 164€ το άτομο με πρωινό και περιλαμβάνουν το εορταστικό ρεβεγιόν και το brunch της επόμενης μέρας.

Grand Patelli

Όμως ένα καλό 3ήμερο θέλει και τη χαλάρωσή του! Και στο "Grand Patelli" μπορούμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας μια ανεπανάληπτη εμπειρία ανανέωσης στο αναγνωρισμένο κέντρο αισθητικής και ευεξίας AZALEA SPA και να απολαύσουμε μια μοναδική αίσθηση ξεκούρασης και αρμονίας που θα βάλουν το "Grand Patelli" και τη Λήμνο στους αγαπημένους μας προορισμούς.

Grand Patelli

Φέτος το ξενοδοχείο "Grand Patelli" σημείωσε, άλλωστε, μια εξαιρετική επίδοση στα Greek Hospitality Awards 2023, όπου αναδείχθηκε σε δύο κατηγορίες, "Best Greek New City Hotels" και "Best Greek Hotel Dining Experience", κερδίζοντας το Silver Award και στις δύο κατηγορίες.

Εσείς ακόμη σκέφτεστε να πάρετε τα βουνά;!

grandpatelli.gr
Instagram: @grand_patelli

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.