"Moldee Bar Restaurant": Avant garde γαστρονομία που σπάει το καλούπι στη Θεσσαλονίκη

Μία από τις σημαντικότερες εστιατορικές αφίξεις των τελευταίων ετών στη Θεσσαλονίκη.

thessaloniki8

Μία από τις σημαντικότερες εστιατορικές αφίξεις των τελευταίων ετών στη Θεσσαλονίκη, και φάρος της avant garde γαστρονομικής δυναμικής της πόλης, το εστιατόριο των σεφ-ιδιοκτητών Βασίλη Μουρατίδη και Σοφοκλή Μαραγκουδάκη δεν έφερε μόνο μια νέα πρόταση γαστριμαργικής απόλαυσης στο κέντρο, αλλά και ένα cool and casual στέκι για όλες τις ώρες της ημέρας. Από νωρίς το πρωί, με εξαιρετικό καφέ, πρωινό και brunch που φέρει τη φροντίδα κορυφαίων σεφ, κι ύστερα το μεσημέρι, με κομψές lunch προτάσεις, που προτείνουν ανατρεπτικές εκδοχές αγαπημένων πιάτων. Το εστιατόριο, όμως, αποκτά την πλήρη λάμψη του το βράδυ, με την μπάρα να μιξάρει signature cocktails, που υπογράφουν οι Νίκος Μπάκουλης και Βασίλης Κυρίτσης ("The Clumsies"), και με τους πολυβραβευμένους σεφ στην κουζίνα, να συνδυάζουν προχωρημένη δημιουργικότητα και αιχμηρή τεχνική, σε πιάτα που εντυπωσιάζουν με την αναπάντεχη ευρηματικότητα και τη βαθιά νοστιμιά τους. Πιάτα που, διόλου τυχαία άλλωστε, έφεραν στο "Moldee" έναν Χρυσό Σκούφο, από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας του.

Moldee Bar Restaurant

Προξένου Κορομηλά & Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, Θεσσαλονίκη, 2310286000, www.moldee.gr, FB: Moldee Bar Restaurant, IG: @moldee_bar_restaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Τι αλλάζει προσεχώς στο πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean Airlines

Οι διαφοροποιήσεις για τις βαθμίδες Silver και Gold της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/11/2025

Πώς είναι να δοκιμάζεις ένα κορυφαίο παλαιωμένο τσίπουρο στις παρυφές των Μετεώρων

Με οικοδεσπότη τον Κώστα Τσιλιλή, τον δημιουργό του πρώτου εμφιαλωμένου τσίπουρου στη Θεσσαλία, περάσαμε ένα αξέχαστο διήμερο στον τόπο του, ανακαλύπτοντας την ιστορία, τη γεύση και την ψυχή κάθε γουλιάς του Dark Cave Black.

Εξερευνώντας τα ωραιότερα οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας

Η Τοσκάνη και το Μπορντό; Ωραίες, αλλά όχι σαν την Βόρεια Ελλάδα! Μερικά οινοποιεία-κομψοτεχνήματα μας ανοίγουν τις πόρτες τους.

Ένα ξενοδοχείο της Αθήνας στα 50 καλύτερα του κόσμου για το 2025

Το Rosewood Hong Kong στην κορυφή του πλανήτη, το αθηναϊκό Four Seasons ξανά στην περίφημη λίστα των The World's 50 Best Hotels.

H νέα τάση στο ταξίδι; Snack Tourism

Ξεχάστε την ήσυχη πολυτέλεια. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο σούπερ μάρκετ σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της Skyscanner, που γιορτάζει τον τουρισμό σνακ με ένα νέο pop-up στο Λονδίνο.

Conrad Corfu: Η Hilton φέρνει λίγη κομψότητα παραπάνω στο Ιόνιο

Η Κέρκυρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα νέο ξενοδοχείο διεθνών προδιαγραφών, με το Conrad Corfu να αναμένεται στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού.