Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού

Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού, η οποία καθιερώνεται από φέτος σε ολόκληρο τον κόσμο! Τέσσερα χιονοδρομικά της χώρας μας γιορτάζουν στις 22/1 και καλούν μικρά και μεγάλα παιδιά σε αυτήν την πρώτη γιορτή!

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού

Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού, η οποία καθιερώνεται από φέτος σε ολόκληρο τον κόσμο! Τέσσερα χιονοδρομικά της χώρας μας γιορτάζουν στις 22/1 και καλούν μικρά και μεγάλα παιδιά σε αυτήν την πρώτη γιορτή!

Πισοδέρι, Φλώρινα (Υψόμετρο: 1.900 μ., Πίστες: 6)

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού - εικόνα 1

Εντυπωσιακούς αγώνες κατάβασης για παιδιά κι ενήλικους με χρηματικά έπαθλα και πολλά δώρα έχει στο πρόγραμμα και το χιονοδρομικό της Φλώρινας. Θα ζήσετε την εμπειρία του νυχτερινού σκι, ενώ θα ξεφαντώσετε και στο πάρτι που θα διοργανωθεί με δυνατές μουσικές και τον ουρανό να λάμπει από τα βεγγαλικά. (www.vigla-ski.gr)

Λαϊλιάς, ΣΈρρες (Υψόμετρο: 1.847 μ. Πίστες: 13)

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού - εικόνα 2

Μοναδικό θέαμα θα προσφέρει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας παίδων που διοργανώνεται στις 22/1 στον Λαϊλιά. Θα ακολουθήσει μια μεγάλη γιορτή για τους αθλητές, με μουσικές και πολύ χορό, ενώ για τους πολύ μικρούς χιονοδρόμους (από 5 ετών) θα διοργανωθεί κι ένας αγώνας με συμβολικά έπαθλα. (www.lailias.com)

3-5 Πηγάδια, Νάουσα (Υψόμετρο: 2.005 μ. Πίστες: 7)

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού - εικόνα 3

Τα «πρωτάκια» θα έχουν την τιμητική τους στα Τρία-Πέντε Πηγάδια: περισσότερα από 350 παιδιά από σχολεία των γύρω περιοχών πρόκειται να κατακλύσουν το χιονοδρομικό στις 22/1. Για χάρη τους έχουν οργανωθεί βόλτες με έλκηθρα, σόου με βεγγαλικά, πάρτι με guest DJs, ασκήσεις και άλματα, ενώ για τους ενήλικους θα γίνουν «αγώνες δρόμου» ανά δύο! Ενημερωθείτε για τα οικονομικά πακέτα αποκλειστικά για οικογένειες. (www.3-5pigadia.gr)

Παρνασσός (Υψόμετρο: 2.250 μ. Πίστες: 29)

Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού - εικόνα 4

Τα παιδιά απολαμβάνουν περισσότερο από όλους τον Παρνασσό τις ημέρες (16-22/1) του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού. Μέχρι τις 20/1 προβλέπονται για τους μικρούς φίλους (6-17 ετών) ελεύθερη είσοδος, δωρεάν εξοπλισμός και μαθήματα, το Σάββατο 21/1 θα έχει all day ski, αν το επιτρέψει ο καιρός, αλλά και 50% έκπτωση για όλους στην ενοικίαση εξοπλισμού ολόκληρο το σαββατοκύριακο. Το χιονοδρομικό οργανώνει παράλληλα διασκεδαστικά events και happenings. (www.parnassos-ski.gr)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.