'Zano' και το μεσημέρι

Το εστιατόριο του Κολωνακίου σε περιμένει και για lunch, το Σαββατοκύριακο.

Το εστιατόριο Zano

Σε σκηνογραφία Αντώνη Καλογρίδη και κάπου ανάμεσα στο κοσμοπολίτικο μπιστρό και το μητροπολιτικό ρεστοράν, το 'Zano' θεωρείται, απολύτως δικαιολογημένα, μία από τις πιο κομψές προτάσεις φαγητού στην ευρύτερη περιοχή Κολωνακίου και περιχώρων. 

Αφού ο επισκέπτης εντυπωσιαστεί αρχικά από το blend του μάρμαρου με το μέταλλο και από τη στενή σχέση που αναπτύσσουν τα λευκοστρωμένα τραπέζια με τις ιδιαίτερες συνθέσεις και λεπτομέρειες, θα δοκιμάσει μία ελληνόστροφη κουζίνα που επιμελείται ο Γιάννης Κιόρογλου και εκτελεί ο Μάριος Μιχαηλίδης.

Ο Γιάννης Κιόρογλου στην κουζίνα του Zano

Πιάτα όπως το crispy carpaccio, οι κροκέτες παστουρμά, το χταπόδι με μαρμελάδα κάππαρης, το signature σασίμι με ψάρι ημέρας και οι παπαρδέλες παστιτσάδα έχουν εξελιχθεί σε σουξέ, ανάμεσα σε αρκετές ακόμη και εξίσου ενδιαφέρουσες προτάσεις. 

Πλέον, όλα τα καλούδια του καταλόγου μπορεί να τα δοκιμάσει κανείς και το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου, καθώς το 'Zano' θα υποδέχεται από εδώ και στο εξής, από τις 12.00, παλιούς και νέους φίλους. Για lunch στην Αναγνωστοπούλου λοιπόν. 'Η μάλλον, και για lunch.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Zano Athens

Αναγνωστοπούλου 1, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.