Tudor Hall

Εμπνευσμένες, μοντέρνες και κοσμοπολίτικες αναδομήσεις του συνταγολογίου της ελληνικής παράδοσης, βασισμένες σε επιλεγμένη ελληνική πρώτη ύλη, θέτουν τον γευστικό άξονα γύρω από τον οποίο το αρχοντικό grand restaurant της Αθήνας συνεχίζει να πλέκει το μύθο του, με τον ταλαντούχο σεφ Νίκο Λειβαδιά να κρατά την μπαγκέτα του μαέστρου και την ασυναγώνιστη θέα στην Ακρόπολη να πρωταγωνιστεί στην ατμοσφαιρική σαγήνη της κομψής σάλας. Το εξαίρετο σέρβις, αλλά και η συνοδεία πιάνου συμπληρώνουν την εστιατορική εμπειρία. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€80 - €120

Σχετικά άρθρα

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Πού τρώμε και πίνουμε πριν και μετά τη θεατρική και κινηματογραφική έξοδο;

Μια ολοκληρωμένη έξοδος θέλει θέαμα και πριν ή μετά, ποτό και φαγητό για "ζέσταμα" ή ανάλυση όσων είδαμε. Συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα σποτς στις θεατρικές και κινηματογραφικές πιάτσες της Αθήνας για να οργανώσετε πιο εύκολα τις εξόδους σας.

"Tudor Hall": Μια σύντομη ανάσα σε ένα διαχρονικά πολυτελές εστιατόριο

Το βραβευμένο εστιατόριο του "King George" συνδυάζει ανόθευτη αρχοντιά, προνομιακό location και κορυφαίου επιπέδου κουζίνα.

Εστιατορικά πιάτα που θα θέλαμε σε take away

Από τα πεϊνιρλάκια με avruga του "Brutus" μέχρι τα φασολάκια tempura του "Okra" κι από τις παστουρμαδοκροκέτες του "Zano" ως το steak sandwich του "Art Lounge", ακολουθεί ένα γαστρονομικό petition με λιχούδικες εστιατορικές δημιουργίες που θα θέλαμε να τρώμε και στο χέρι για όλη τη νέα γαστρονομική χρονιά.

Πού θα φας μετά μουσικής στην Αθήνα

Μία δωδεκάδα εστιατορίων για κάθε γούστο που πλαισιώνουν τις μπουκιές με live μουσικές - επίσης για κάθε γούστο.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.