Sense

Το εντυπωσιακό πανοραμίκ του εστιατορίου, που ξεκινά απ’ την Ακρόπολη και το Θέατρο του Διονύσου, συνεχίζει στην Πλάκα, τα Αναφιώτικα και τον ανοιχτό ορίζοντα του Πειραιά στο βάθος, και καταλήγει στην Πύλη του Αδριανού, θέτει το υπόβαθρο για την βαθιά ελληνικότητα της κουζίνας του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, που ξεκινά από παραδοσιακές φόρμες όπως ο πατσάς, ή το αγκιναράτο χοιρινόκαι τους δίνει σύγχρονη προοπτική υψηλής φινέτσας, με κύρια υλικά του την τόλμη, την ευρηματικότητα και την αιχμηρή τεχνική. Το εμπνευσμένο γαστρονομικό του όραμα ξεδιπλώνει σε τέσσερα menudegustation: δυο χορτοφαγικά (από 65 και 80 ευρώ) και δύο παμφαγικά (από 75 και 95 ευρώ). Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€65 - €95

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα

Μία ξεχωριστή βραδιά με γευστικές αναφορές στα Δωδεκάνησα από τον βραβευμένο σεφ της 'Μαραθιάς'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/02/2024

Οι οινοποιοί της Κεφαλονιάς δινουν ραντεβού στο 'Sense'

Οι Kefalonia Winemakers συναντούν τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο στο βραβευμένο εστιατόριο για ένα μοναδικό wine pairing δείπνο.

"Sense": Ρεβεγιόν με θέα

Το βραβευμένο με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας εστιατόριο είναι σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή εστίαση για τη δημιουργική αντίληψη της ελληνικής κουζίνας, που αποτυπώνεται με την έμπειρη ματιά του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, και την άφταστη θέα του.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Lunch break σε high end αθηναϊκά εστιατόρια

Πού και πώς τρώμε πια 'βραβευμένο' μεσημεριανό στην Αθήνα.

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που υμνούν την ελληνική κουζίνα

Τα γευστικά σημεία της πρωτεύουσας που υπηρετούν κομψά την παραδοσιακή και σύγχρονη έκφανση της εθνικής μας γαστρονομίας, όπως αυτά αναδείχθηκαν στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023.