Δουράμπεης Oyster

Η νέα γενιά Δουράμπεη έχει δημιουργήσει ένα δεύτερο, πολύ όμορφο, κομψό και φωτεινό θαλασσινό εστιατόριο που τιμά την ιστορία του ονόματος δίνοντας όμως μεγαλύτερη έμφαση στα όστρακα. Πίνες, φούσκες, πετροσωλήνες, καλόγνωμες, πορφύρες, στρείδια συμπληρώνουν τις κλασικές προτάσεις στα θαλασσινά και το απαραίτητο φρέσκο ψάρι. Παρατηρώντας τον πάγκο, ακόμα κι αν δεν είσαι γνώστης, δεν σου μένει καμία αμφιβολία για την ποιότητα της πρώτης ύλης.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€45 - €60

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

"Δουράμπεης Oyster": όταν μιλάει η θάλασσα

Εκλεκτή πρώτη ύλη αλλά και κουζίνα που μιλά άψογα τη διάλεκτο του τηγανιού και της σχάρας εξακολουθούν να δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές θαλασσινό ρεστοράν του Νέου Ψυχικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
19/03/2022

H Αδριανείου στο Νέο Ψυχικό τα έχει όλα

Σε μικρο-πιάτσα με μεγάλη δυναμική εξελίσσεται ο δρόμος αυτός του Νέου Ψυχικού που μιλά άπταιστα ιταλικά, γαλλικά, θαλασσινά αλλά και γλυκά.

Δουράμπεης Oyster

Οστρακοφαγία υψηλών προδιαγραφών στο Νέο Ψυχικό

Το Νέο Ψυχικό είναι σαν την Κηφισιά και το Κολωνάκι μαζί!

Μία από τις πιο δυναμικές πιάτσες της Αθήνας, συνδυάζει δυνατή αγορά, μοδάτα vibes κι ωραία εστιατόρια με σπέσιαλ κουζίνα. Βόλτα, γεύση και χαρά...

Δουράμπεης Oyster

Μοντέρνο και κομψό, με ψαριέρα προκλητική, το σύγχρονο εστιατόριο με βαθιές ρίζες στην ιστορία της αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής­ χρειάζεται να προσέξει λίγο για να επανέλθει στο επίπεδο που το ­είχαμε συνηθίσει.

Η Αθήνα νηστεύει! 53 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις

Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.