Από τον λόφο της Καστέλας, το ντιζαϊνάτο εστιατόριο στο όμορφο rooftop του ξενοδοχείου προσκαλεί για εντυπωσιακή θέα στην πόλη και τον Σαρωνικό. Η...
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παίζει με εκσυγχρονισμένες σπεσιαλιτέ αστικής κουζίνας και μεζέδες στο πνεύμα του «Απότσου», ενώ οι εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι...
Στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), σε ένα χώρο με πανοραμική θέα στην πόλη και την Ακρόπολη, ο σεφ Σταμάτης Μισομικές συστήνει στο κοινό ένα...
New age ελληνική μπιστρονομία από τον σεφ Γιώργο Ζαχείλα. Μαγική θέα σε Ακρόπολη και Πλάκα.
Πανοραμική θέα από τον 11ο όροφο του ξενοδοχείου «Titania» σε ολόκληρη την Αθήνα, από την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό μέχρι τον Υμηττό και τον...
Καταξιωμένο hot spot των βορείων προαστίων, το all-day bar & restaurant των Φώτη Σεργουλόπουλου και Βαγγέλη Γερασίμου διαθέτει γοητευτικό εσωτερικό...
Ένα αλέγκρο resto στην οδό Χάρητος, διακοσμημένο σε boho chic ύφος με νύξεις ελληνικότητας στην ατμόσφαιρα. Ο DJ βρίσκεται στις επάλξεις από νωρίς, με...
Έχει την τύχη να στεγάζεται σε ένα διατηρητέο διώροφο νεοκλασικό και να έχει θέα από το «μπαλκόνι» του τελευταίου ορόφου, που διαθέτει κι ένα μικρό...
Η Κωνσταντίνα Κασπαρίδου, η νέα chef του Annie Fine Cooking, πορεύεται σταθερά στον δρόμο που έχει από το ξεκίνημα του χαράξει το ελληνικό bistro του...
Ζωντανό και πολύβουο μοντέρνο μπιστρό, ταιριαστό με την ā la minute μαγειρική του, το Άκρα έχει στο επίκεντρο την open -και open fire- κουζίνα του,...
Ένα ατμοσφαιρικό οίκημα του Παγκρατίου στεγάζει το εστιατόριο του έμπειρου και πολυβραβευμένου σεφ Γιώργου Στυλιανουδάκη στην Αθήνα. Η κουζίνα του...
Στο καινούργιο ξενοδοχείο του ομίλου Mitsis στον Πειραιά η τέχνη δίνει τον τόνο, και στο ελληνικό εστιατόριό του συναντιούνται νόστιμα η παράδοση και...
Σύγχρονη κουζίνα με σύγχρονους τόνους κι ελληνικές και διεθνείς προσλαμβάνουσες από τον Ηλία Γώγο και τον Γιάννη Μακαρόνη, σε ένα όμορφο νεοκλασικό,...
Σε έναν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό χώρο στο κέντρο της πόλης, ο Γιάννης Σολάκης ψήνει στην ανοιχτή φωτιά όπως παλιά και εκσυγχρονίζει αγαπημένες...