Διαλέγεις ανάμεσα σε premium ράτσες, κοπές και σιτέματα, από τον κατάλογο και τα ψυγεία, και συνοδεύεις το κρέας σου με κρασιά του διεθνούς αμπελώνα....
Το αθηναϊκό μέλος της premium κρεατοφαγικής οικογένειας που δημιούργησε ο χαρισματικός entrepreneur Riccardo Giraudi με αφετηρία το κοσμοπολίτικο...
Το «Basegrill» του Περιστερίου αποκτά αδερφάκι, πιάνοντας πόστο σε σημείο-κλειδί της Γλυφάδας. Industrial αισθητική με μπιστρονομική οικειότητα, συν...
Ένα από τα πιο φρέσκα κρεατοφαγικά κόνσεπτ της πόλης εμφανίστηκε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού σε ένα ιστορικό κτίσμα της Γλυφάδας που...
Πληθωρικό κρεατοφαγικό concept από τον πρώην head chef του «Nusr-Et» σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc, ο οποίος τοποθετεί στο επίκεντρο του γευστικού...
Η κλασική ελληνική ψησταριά προσαρμοσμένη στο σήμερα, σε έναν μοντέρνο χώρο με επικεφαλής της κουζίνας τον βραβευμένο Μιχάλη Νουρλόγλου.
Η ομάδα της «Cookoovaya» στοχεύει στην καρδιά του αθηναϊκού downtown με ένα ανοιχτόκαρδο και casual dining στέκι που αγκαλιάζει ισότιμα το φαγητό και...
Κοτόπουλα, πάπιες, γουρουνόπουλα αργογυρίζουν στη ροτισερί, σε περιβάλλον που έχει κάτι από κρεοπωλείο και κάτι από tattoo shop, καθώς αρκετά στοιχεία...
Η αθηναϊκή έδρα του «Τηλέμαχου» στην πάλαι ποτέ Στοά του Απότσου είναι ένα κομψό εστιατόριο με μητροπολιτική αύρα, όπου ο Γιώργος...
Deli, κάβα, κρεοπωλείο και ένα bar-restaurant σε ύφος μητροπολιτικού μπιστρό, με την υπογραφή του Mιχάλη Μερζένη και ιδιαίτερη αγάπη στην κρεατοφαγία,...
Κρεατογνωσία ποιότητας σε πλούσιες μερίδες, σωστό σίτεμα και τεχνική στο ψήσιμο σε μια εξελιγμένη ψησταριά με αστική αισθητική που συν τοις άλλοις...
Eνδιαφέρον σενάριο για τους λάτρεις του κρέατος, το οποίο ξεδιπλώνεται με αντικριστιέρες ειδικής κατασκευής, ξυλόφουρνο, ωριμαντήρια και πολλές...
Το κομψό smokehouse του Κολωνακίου μεταφέρθηκε ακριβώς απέναντι από την παλιά του τοποθεσία, στον όμορφο πεζόδρομο της Δελφών. Και εδώ εξακολουθεί να...
Στο οίκημα στο οποίο στεγάζεται, το αρχοντικό Γεράκη, κατοικούσε ο πρώτος δήμαρχος του Κορυδαλλού. Τώρα φιλοξενεί rib eyes, μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες...
Μπέργκερ, spare ribs, μπριζόλες με νοτιοαφρικάνικα μπαχαρικά, επίσης νοτιοαφρικάνικα λουκάνικα – παλιότερα η οικογένεια ζούσε στο Γιοχάνεσμπουργκ– και...
Η τέχνη του BBQ έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το κρεατοφαγικό πόστο που καπνίζει αποκλειστικά αμερικάνικα Βlack Αngus με τη μέθοδο «low and slow» για 15...
Ο βιομηχανικού ύφους χώρος, με το γκρι τουβλάκι και τις πινελιές φωτο-σουρεαλισμού επιφυλάσσει σε όσους τον επισκέπτονται μια κρεατική φιέστα με...
Πάνω στην Κηφισίας, με χαρακτήρα bar-restaurant κι εμφανείς κρεατοφαγικές διαθέσεις. Ξύλο, μέταλλο και βιομηχανικός αέρας στο ντεκόρ αλλά και μια...
Στην καρδιά του Πειραιά, σε μια ατμοσφαιρική και σικάτη σάλα σερβίρουν ποικιλία από μοσχαρίσιες μπριζόλες Αργεντινής, Ουρουγουάης και Αμερικής, αλλά...
Ο χώρος της διάσημης κρεατερί του Περιστερίου είναι ατμοσφαιρικός και ζεστός, σαν αστικό μπιστρό, ενώ η κουζίνα και το προσωπικό παίζουν στα δάχτυλα...
Αυτό το εστιατόριο άναψε φούρνο Josper κι έβαλε τα Πετράλωνα σε ρυθμό κρεατοφαγίας. Με βιομηχανική διακόσμηση στο κάτω κομμάτι του και μια ταράτσα με...
Steak house με βιομηχανικό στιλ, μεγάλο γευστικό ρεπερτόριο και το ψυγείο ωρίμανσης με τα καλούδια του στο κέντρο της σάλας. Μεγάλη κρεατική γκάμα,...
O Άλσι Σινανάι βγαίνει για... κυνήγι σε μια ατμοσφαιρική μονοκατοικία στο Xαλάνδρι. Η κουζίνα εστιάζει στα κρεατικά, τα εκλεκτά θηράματα και τα...
Υπό τη γευστική επιμέλεια του σεφ Γιάννη Κοσμαδάκη, τοποθετεί την καρνιβορική του δράση σε τρεις άξονες: το τεξανό μπάρμπεκιου, την parilla και τα...