Ένα από τα πιο φρέσκα κρεατοφαγικά κόνσεπτ της πόλης εμφανίστηκε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού σε ένα ιστορικό κτίσμα της Γλυφάδας που...
Πληθωρικό κρεατοφαγικό concept από τον πρώην head chef του «Nusr-Et» σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc, ο οποίος τοποθετεί στο επίκεντρο του γευστικού...
Η αθηναϊκή έδρα του «Τηλέμαχου» στην πάλαι ποτέ Στοά του Απότσου είναι ένα κομψό εστιατόριο με μητροπολιτική αύρα, όπου ο Γιώργος...
Deli, κάβα, κρεοπωλείο και ένα bar-restaurant σε ύφος μητροπολιτικού μπιστρό, με την υπογραφή του Mιχάλη Μερζένη και ιδιαίτερη αγάπη στην κρεατοφαγία,...
Eνδιαφέρον σενάριο για τους λάτρεις του κρέατος, το οποίο ξεδιπλώνεται με αντικριστιέρες ειδικής κατασκευής, ξυλόφουρνο, ωριμαντήρια και πολλές...
Πάνω στην Κηφισίας, με χαρακτήρα bar-restaurant κι εμφανείς κρεατοφαγικές διαθέσεις. Ξύλο, μέταλλο και βιομηχανικός αέρας στο ντεκόρ αλλά και μια...