S. Pellegrino και Κορπή: Μας υποδέχονται στο "34 Athens"

Το νέο project της ομάδας του «Pairidaeza», είναι ένα ολοκαίνουριο, σχεδόν speakeasy bar restaurant με χαλαρό mood και νόστιμα ποτά και πιάτα, που έκανε ντεμπούτο στις 20 Απριλίου, στο κέντρο της Αθήνας.

34 Athens © Λεωνίδας Τούμπανος

Σε μία γοητευτική αυλή στην καρδιά της Αθήνας, ο σεφ Τάσος Δέμπης (Nolan, ΦΙΤΑ) επιμελείται τις προτάσεις ενός ολόφρεσκου concept που δημιούργησε η ομάδα του "Pairidaeza", με έμπνευση τη μπιστρονομία και τη zero-waste λογική. Στην κουζίνα καθημερινά ο head chef Γιάννης Πλατανιανάκης ("Albergo Gelsomino", "Alali", "Thama") υλοποιεί άψογα συνταγές με εποχικά υλικά, διανθισμένες με διεθνείς πινελιές και σαφείς comfort κατευθύνσεις.

Το νέο μπαρ - εστιατόριο 34 Athens στην πλατεία Καρύτση
© Λεωνίδας Τούμπανος

Τα υπέροχα signature cocktails που υπογράφει ο Μιχαήλ-Άγγελος Ζεϊμπέκης με την ομάδα του είναι εδώ σημείο αναφοράς. Τα ποτά μπορεί να φαίνονται λιτά ωστόσο έχουν γευστικό βάθος και αρκετή δουλειά. Αυτό που μετρά εξάλλου δεν είναι τα τερτίπια εντυπωσιασμού αλλά η ουσία και φαίνεται. 

Το νέο μπαρ - εστιατόριο 34 Athens στην πλατεία Καρύτση 12
© Λεωνίδας Τούμπανος

Όσο για το τι ακριβώς τρώμε εδώ; Από λάχανο σχάρας και τεμπούρα λαχανικών μέχρι θαλασσινές γεύσεις (σε ταρτάρ, fish n' chips κ.ά.) και κρεάτινες προτάσεις (μοσχαρίσιο φιλέτο, χεράκι από αρνί, κοτόπουλο). 

Το νέο μπαρ - εστιατόριο 34 Athens στην πλατεία Καρύτση 15
© Λεωνίδας Τούμπανος

Πλατεία Καρύτση 8, Αθήνα, 21 0322 7477, FB: 34 Athens, IG: 34athens

Περισσότερες πληροφορίες

34 Athens

Πλατεία Καρύτση 8, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.