«City bistro»: αλλαγή φρουράς

Ψήνεται εδώ και λίγο καιρό μια νέα φάση στο κεντρικό στέκι που με το άνοιγμά του ξαναέβαλε στην ατζέντα των Αθηναίων τη στοά Σπυρομήλιου.

«City bistro»: αλλαγή φρουράς

Ψήνεται εδώ και λίγο καιρό μια νέα φάση στο κεντρικό στέκι που με το άνοιγμά του ξαναέβαλε στην ατζέντα των Αθηναίων τη στοά Σπυρομήλιου. Απ’ ό,τι φαίνεται ο Τάσος Ιωαννίδης («Matsuhisa», «New Taste») παραδίδει τη σκυτάλη στους αδελφούς Πανά («Ιsland», «Salon de Bricolage»). Θα πρέπει, εφ’ όσον επιβεβαιωθεί οριστικά η μεταβολή, να περιμένουμε εξελίξεις και αλλαγές στο «City bistro», που θα αφορούν τόσο το γευστικό στιλ όσο και τη διαμόρφωσή του. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να αναμένεται μάλλον και για το «Zonar’s».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/04/2024

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.