Στη Μεσογείων για τα σοβαρά σάντουιτς του νέου 'Talking Breads'

Στο δεύτερο σημείο του δημοφιλούς street food brand, στο Χολαργό, το φαγητό του δρόμου παρουσιάζεται στα νοστιμότερά του.

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό

Μερικά χρόνια πριν, όταν το 'Talking Breads' άνοιγε τις πόρτες του στον αριθμό 11 της Σπ. Τρικούπη και τα Εξάρχεια, έδινε μία διαφορετική πνοή στο αθηναϊκό street food, με βασικό όχημα τα χειροποίητα φρεσκοφουρνισμένα ψωμιά που φιλοξενούσαν εντός τους διάφορα και άκρως ενδιαφέροντα υλικά. 

Τα σάντουιτς, τα burgers και οι λοιπές παρασκευές του έγιναν άμεσα talk of the town, ενώ στο ίδιο εξαιρετικό επίπεδο συνεχίζουν ως σήμερα. Πλέον, θα το κάνουν και αρκετά πιο μακριά από το κέντρο της Αθήνας, καθώς το 'Talking Breads' του Χολαργού είναι γεγονός. 

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 7

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 6

Το πιο "ανήσυχο" από τα "παιδιά" του ομίλου S One Hospitality, μόλις πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον αριθμό 232 της Μεσογείων, μεταφέροντας εκεί το παλμαρέ των γευστικών επιτυχιών του, όπως το "Tika" και "Satay Sandwich", τα "Pizza Rolls" και το "Mafia Burger". Σε ένα περιβάλλον μητροπολιτικής αισθητικής που θυμίζει υπόγειο σταθμό μετρό και με νεοϋορκέζικα diner καθίσματα, o ιθύνων νους τού 'Talking Breads', chef Χρήστος Τάχιας, αποδεικνύει και εδώ ότι στα θέματα της καλής γεύσης δε χωράνε ψευτοδιλήμματα.

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 2

Το γρήγορο φαγητό μπορεί να διαθέτει και στοιχεία αναβαθμισμένης κουζίνας, κι εδώ θα τα βρεις όλα: όσα μάζεψε από τα επαγγελματικά tours του σε γαστρονομικά εστιατόρια της Γαλλίας, της Αμερικής, της Ελβετίας και σε διάσημες κουζίνες, όπως αυτές του Joel Robuchon.  

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 3

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 4

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 5

Τραγανά, ολόφρεσκα, τριών τύπων, χειροποίητα ψωμιά, σάλτσες που ετοιμάζονται εξ’ ολοκλήρου εδώ καθημερινά, "τριζάτα" λαχανικά, καλοξεψαχνισμένα χοιρινά και άλλα χυμώδη κρέατα, δημιουργούν σάντουιτς, μπέργκερς και πίτσες που (χρονομετρημένα!), καταναλώνονται μέχρι να πεις… "Psycho Killer".

Διαβάστε Επίσης

Το ολοκαίνουργο highlight του νέου καταστήματος δεν είναι άλλο από τη γαλλικού αέρα rotisserie. Τη σούβλα του, δηλαδή, όπου το παραδοσιακό κοκορέτσι, το old school αρνί και οι ζουμερές πάπιες είναι μια πρώτης τάξης (και ύλης) έμπνευση για να διαλέξεις τα λαχανικά, τις σος και τα συνοδευτικά σου και τελικά να δημιουργήσεις το ολόδικό σου πιάτο. Τα επιδόρπια έρχονται κι αυτά με τις ίδιες κορυφαίες ζύμες σε μορφή pizza roll ή burger - είτε μιλάμε για μηλόπιτες είτε για brownies. 


Info

Λεωφ. Μεσογείων 232, Χολαργός
Τηλ.: 210 6528722
talkingbreads.gr
Δευτ. – Σαβ. 12:00 – 02:00 / Κυρ.: 12:00 – 01:00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.