Το οινοποιείο Gut Oggau για μία ημέρα στο 'Jerár'

Μία εμπειρία για τους λάτρεις της γαστρονομίας και του καλού κρασιού, στις 3 Μαρτίου και το δημοφιλές εστιατόριο της Δάφνης.

Το οινοποιείο Gut Oggau για μία ημέρα στο 'Jerár'

Κοντεύει να κλείσει δύο χρόνια ζωής το 'Jerár' και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κατόρθωσε να βάλει την περιοχή της Δάφνης στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Αλλά και πολύ πιο μακριά από αυτόν - μόνο τυχαίο δεν είναι το πρόσφατο Bib Gourmand από τον οδηγό Michelin. Το φροντισμένο εστιατόριο των Χάρη Νικολούζου και Γιώργου Καβακλή έχει άποψη και νοστιμιά. Και αγαπά το κρασί και τα events. 

Πλέκει τα δύο τελευταία για ακόμη μία φορά, υποδεχόμενο το φημισμένο οινοποιείο Gut Oggau από το Burgenland της Αυστρίας. Συγκεκριμένα, στις 3 Μαρτίου και σε συνεργασία με το Dameli Wines θα φιλοξενήσει τους Αυστριακούς οινοπλάστες σε μία ξεχωριστή γαστρονομική περίσταση που θα λάβει χώρα από τις 12.00-18.00.

Το οινοποιείο Gut Oggau για μία ημέρα στο 'Jerár' 1

Οι ιδρυτές του οινοποιείου Eduard και Stephanie Tscheppe θα παραδώσουν ένα masterclass και στη συνέχεια ο σεφ-πατρόν Χάρης Νικολούζος θα παρουσιάσει ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, εμπνευσμένο από τα κρασιά του Gut Oggau.

Το οινοποιείο Gut Oggau για μία ημέρα στο 'Jerár' 3

Το οινοποιείο Gut Oggau για μία ημέρα στο 'Jerár' 2

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/06/2024

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.

Τι φέρνει η μόδα των degu: Tροφή για σκέψη και εκλεκτική γαστρονομική απόλαυση

Tasting menus, menu dégustation, μενού γευσιγνωσίας: όπως και αν αποκαλούνται απλώνονται ραγδαία στα καλά εστιατόρια, ως επισφράγισμα γαστρονομικής τέχνης και γευστικού status symbol.

"Grand Resort Lagonissi": Ένα εκλεκτό δείπνο σε συνεργασία με το Mullineux Winery για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ένα γαστρονομικό ταξίδι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του κρασιού και της υψηλής γαστρονομίας, με τη συμμετοχή του Chris και της Andrea Mullineux.