Κυριακάτικα brunch στο "Athénée" με τον Δημήτρη Οικονομίδη

Ο pastry chef φέρνει στο "Athénée" τη μαγεία της τέχνης του με γεύσεις βανίλιας, σοκολάτας, αμυγδάλου και φουντουκιού.

Athénée

To "Athénée" για μια χρονιά ακόμη συνεχίζει τον θεσμό των guest pastry chefs στα Κυριακάτικα brunch του και υποδέχεται στο κοσμοπολίτικο lobby του τον Δημήτρη ΟικονομίδηΑπό τις 7 Ιανουαρίου, ο pastry chef φέρνει στο "Athénée" τη μαγεία της τέχνης του με γεύσεις βανίλιας, σοκολάτας, αμυγδάλου και φουντουκιού.

Η έκπληξη έρχεται από την mousse με καρύδα, από τον καραμελωμένο ανανά και φυσικά από την μοναδική αισθητική που χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Οικονομίδη και τους συνεργάτες του. Το Κυριακάτικο brunch στο "Athénée" θα είναι και για φέτος η αγαπημένη συνήθεια του πιο ενημερωμένου κοινού της πόλης.

Athénée

Στο brunch menu, ο γνωστός pastry chef, θα παρουσιάσει γλυκά ειδικά φτιαγμένα για το "Athénée", όπως το Santo Domingo με dacquoise φουντουκιού, τραγανή πραλίνα, cremeux σοκολάτα, mousse σοκολάτα και φύλλα σοκολάτας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Athénée

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.