"Athens Capital Hotel-MGallery Collection": Η τέχνη της γιορτής στην καρδιά της Αθήνας

Athens Capital Hotel-MGallery Collection

To "Athens Capital Hotel-MGallery Collection" ντύνεται γιορτινά και σας προσκαλεί να γιορτάσετε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου στην καρδιά της Αθήνας. Το εστιατόριο προορισμός "MFlavours", αλλά και το εντυπωσιακό "Mappemonde Rooftop Restaurant Bar & Lounge" με τη μοναδική θέα, υπόσχονται να σας προσφέρουν μαγικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από τα εορταστικά μενού για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Φέτος, ο executive chef Δημήτρης Μπούτσαλης σε συνεργασία με τον chef de cuisine Δημήτρη Αρσενίδη και την pastry chef Κωνσταντίνα Μακρυγιάννη έχουν σχεδιάσει δύο ξεχωριστά lunch μενού για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με πρωταγωνιστές παραδοσιακές festive γεύσεις αλλά και σούσι!

Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Τα εορταστικά μενού του Réveillon de Noël και της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς προσφέρουν την απόλυτη fine dining εμπειρία, συνοδεία DJ sets αλλά και ζωντανής μουσικής, ενώ μετά την αλλαγή του χρόνου θα ακολουθήσει disco party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά με τον πιο λαμπερό τρόπο.

Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Ελευθερίου Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2, Πλατεία Συντάγματος, athenscapitalhotel mgallery.com, @athenscapitalhotel

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
31/05/2024

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.