"Βασίλαινας": H μαγεία των Χριστουγέννων

Βασίλαινας

Στον "Βασίλαινα" κάθε στιγμή είναι γεμάτη αγάπη και νοιάξιμο. Συναίσθημα και "γεύση", γλυκιά γεύση για τη ζωή, για την κάθε βραδιά, για την κάθε παρέα που επιλέγει να περάσει εκεί τις πιο χαρμόσυνες στιγμές. Κάθε Χριστούγεννα στον "Βασίλαινα", με την ίδια προσήλωση και επιμέλεια, δημιουργείται ένα μενού-έκπληξη, με μια προσθήκη που σηματοδοτεί τη συγκεκριμένη χρονιά που θα θυμάται κάποιος για πάντα. Άλλωστε εκεί, ο ίδιος ο χώρος είναι γεμάτος ανθρώπινα συναισθήματα, προσδοκίες και όνειρα. Ο Θανάσης Βασίλαινας και ο Βενιαμίν Δασκαλάκης μοιράζονται το ίδιο όραμα – ένα όραμα που μπορεί να κρατάει χρόνια, αλλά κοιτά πάντα στο μέλλον, κλείνοντας το μάτι στην elevated διαχείριση του μεγάλου ελληνικού πλούτου, του ψαριού. Σε μια γιορτή γεμάτη αγάπη και χριστουγεννιάτικη ευφορία ο "Βασίλαινας" μας υποδέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με νέο γιορτινό πολύχρωμο μενού 7 μελετημένων πιάτων που ψιθυρίζει ευχές.

Βρασίδα 13, Ιλίσια, 2107210501, www.vassilenas.gr, VassilenasRestaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
31/05/2024

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.