Οινοποιητική Σώκος: Κρασιά που κατακτούν τα γιορτινά τραπέζι

Οινοποιητική Σώκος

Oι γιορτές είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολλά και διαφορετικά κρασιά, αφού το επιβάλλει το πλήθος των καλεσμένων. Θα περιπλανηθούμε μεταξύ λευκών κι ερυθρών μονοπατιών, το στιλ των οποίων θα εναρμονίζεται με τις μαγειρικές μας καλλιτεχνίες. Η Μαλαγουζιά και το Sauvignon Blanc είναι δύο αγαπημένες ποικιλίες για το ξεκίνημα, με τις σαλάτες και τα λαχανικά, και η Οινοποιητική Σώκος διαθέτει τις δύο αυτές επιλογές για μια αρωματική πινελιά στο ποτήρι μας. Ακολουθεί ένα τραγανό Ασύρτικο με λεμονάτα χαρακτηριστικά, ό,τι πρέπει για τα πουλερικά και τις λευκές σάλτσες. Τα παλαιωμένα κόκκινα έχουν βέβαια την τιμητική τους, γι’ αυτό ο Epilinios Nemea κι ο Epilinios Syrah περιμένουν στωικά στη φιάλη μέχρι να σερβιριστεί το ψητό κόκκινο κρέας. Το μπουκέτο αποξηραμένων φρούτων και το πλούσιο σώμα ισορροπούν τη στιβαρότητα του κρέατος.

Οινοποιητική Σώκος

sokoswines.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!