"New Hotel": Γιορτές με λάμψη with a twist

New Hotel

Πιο φρέσκια, πιο μακριά από τα συνηθισμένα είναι η ματιά του "New Hotel" (και) στις γιορτές, με εξαιρετικές γεύσεις και υπέροχη θέα στην Αθήνα! Το κατεξοχήν design-oriented ξενοδοχείο της πόλης –με την υπογραφή του κορυφαίου Estudio Campana– έχει ήδη ντυθεί στα γιορτινά του και μας περιμένει από νωρίς το πρωί για πρωινό ή brunch, έως αργά το βράδυ, με ειδικές προτάσεις και στα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου, "NEW Taste" και "Art Lounge Rooftop". Το πλούσιο πρωινό και το επικό brunch γίνονται η καλύτερη αφορμή για χριστουγεννιάτικο shopping το σαββατοκύριακο στους γύρω δρόμους, καθώς και για ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ειδικά για τα ρεβεγιόν, ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης έχει ετοιμάσει δύο ιδιαίτερα μενού με τεχνικές που απογειώνουν τα εκλεκτά υλικά, ενώ οι βραδιές θα ντυθούν μουσικά, όπως και τα γιορτινά brunches με live DJ sets. Κι αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία στον υπερθετικό, η ειδική προσφορά διαμονής για τον Δεκέμβριο είναι το ιδανικό δώρο στον εαυτό σας!

New Hotel

Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1, Σύνταγμα, 2103273170, 6946379500

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
31/05/2024

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.