Καλοκαίρι αλά ιταλικά στο "Figo Pasta Bar"

Το all day στέκι όσων εκτιμούν τη φινέτσα και την comfort νοστιμιά της κουζίνας της Μπότας μάς υποδέχεται και τους θερινούς μήνες με διάθεση χαλαρή και απολαυστικές προτάσεις.

Figo Pasta bar

Η "παντός καιρού" ιταλική κουζίνα και το κομψό περιβάλλον είναι τα δυνατά χαρτιά του "Figo Pasta Bar", που άνοιξε τις πόρτες του πέρυσι στην κολωνακιώτικη πιάτσα και δικαίως αγαπήθηκε από τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο. Η μεσογειακή γοητεία των συνταγών με ιταλικό προφίλ κουμπώνει άψογα και στις θερινές μας εξόδους ενώ, αφού λειτουργεί στην οικεία λογική του all day, προσφέρει αρκετούς λόγους επίσκεψης και στο ξεκίνημα της μέρας για απολαυστικά χαρμάνια καφέ, panini και, λίγο αργότερα, για τις πλούσιες προτάσεις που συνδυάζουν πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Δεν θα παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποια από τις κλασικές ή πιο δημιουργικές pinsas με την καλοφτιαγμένη χειροποίητη ζύμη, τα επίσης χειροποίητα ζυμαρικά και τις σπεσιαλιτέ που δίνουν το τέμπο αυθεντικής ιταλιάνικης εμπειρίας. Τέλος, το αέρινο τιραμισού, αλλά και η ντελικάτη πανακότα είναι δύο έξοχες επιλογές που θα σας πείσουν ότι υπάρχει πάντα χώρος για επιδόρπιο. Η μπάρα, πιστός συνοδός των πιάτων, παίζει εξίσου ρυθμικά και solo με πρωτότυπα κοκτέιλ ενώ η κάβα, με εκλεκτά κρασιά του ελληνικού και ιταλικού αμπελώνα, είναι ακόμα ένα κομμάτι που ολοκληρώνει το γευστικό παζλ. 

Περισσότερες πληροφορίες

Figo Pasta-Bar

Ομήρου 13, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
06/05/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.