Λαμπερό επετειακό πάρτυ στο "Nuéra"

Το εντυπωσιακό bistro & bar στη Γλυφάδα κλείνει δύο χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με ένα ξέφρενο πάρτυ.

Nuéra

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από τότε που το μοντέρνο bistro και bar άνοιξε τις πόρτες του στη Γλυφάδα. Η κομψή αισθητική του χώρου, που θυμίζει σύγχρονο γαλλικό bistro, η υπογραφή της εμπειρίας του Μιχάλη Ντουνέτα στη γευστική επιμέλεια και του Νίκου Μπάκουλη του "The Clumsies" στην cocktail list, σύντομα καθιέρωσαν το πόστο ως ένα από τα πιο δημοφιλή στο χάρτη των νοτίων προαστίων. 

Την Κυριακή 2 Απριλίου λοιπόν, (6 μ.μ), δημιουργοί, ομάδα και θαμώνες γιορτάζουν τα δύο χρόνια του "Nuéra" με ένα μεγάλο επετειακό πάρτι με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στα decks και τον  Dee Jay Pano στο intro Set να δίνουν τον τόνο μέχρι αργά. Φύγαμε για Γλυφάδα!

Περισσότερες πληροφορίες

Nuera Athens

Κύπρου 57, Γλυφάδα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.