Πήρες το καπελάκι σου και έφυγες για το "Andaman"!

To εξωτικό bar restaurant των Κάτω Πετραλώνων κλείνει 9 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με ένα εντυπωσιακό hat party.

Andaman

Το thai στέκι με την εντυπωσιακή σάλα και την περιστοιχισμένη από τροπικά φυτά ταράτσα με τα "πουλιά του παραδείσου", που βλέπει την Πειραιώς και τα σπίτια των Πετραλώνων από ψηλά, έκλεισε τα 9 και γιορτάζει με ένα εμπνευσμένο επετειακό πάρτυ στις 27 Ιανουαρίου. Το χαρακτηριστικό ψάθινο καπέλο που φορούν οι γηγενείς της Ταϊλάνδης, γίνεται το σύμβολο της βραδιάς και προ(σ)καλεί τους θαμώνες να φορέσουν το δικό τους ιδιαίτερο καπέλο εμπνευσμένο από την αγαπημένη τους εποχή. 

Διαβάστε Επίσης

Καπέλα Fedora Panama bucket, μπερέδες ή καπέλα εμπνευσμένα από τις μοντέρνες χήρες και τον Great Gatsby θα παρελάσουν στους τρεις ορόφους για να συναντηθούν στον 1ο όροφο όπου θα χορέψουν στους ρυθμούς ενός house ποτ πουρί με τον Alex McLovin στην κονσόλα σε έναν ιδιαίτερο χώρο που θα ανοίξει ειδικά για την περίσταση. Από τη βραδιά φυσικά δεν θα λείπουν απολαυστικές προτάσεις ταϊλανδέζικης κουζίνας ενώ και η μπάρα θα έχει ενεργό ρόλο συμπληρώνοντας τα party vibes. Μην το χάσετε!

Περισσότερες πληροφορίες

Andaman

Αλόπης 65 & Πυλάδου 1, Κάτω Πετράλωνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.