"Thess Bao": Γιορτινή γαστρονομία χειρός

Street food με γαστρονομική προσέγγιση και ατόφια νοστιμιά.

Thess Bao

Γέννημα-θρέμμα της Θεσσαλονίκης, με το πληθωρικό της ταμπεραμέντο εγγεγραμμένο στο DNA του, το "Thess Bao" έχει εδώ και καιρό αποκτήσει στέκι και στην Αθήνα, με τον πολυβραβευμένο σεφ Δημήτρη Παμπόρη, παρέα με τους Γιάννη Ζιόγκα και Γιάννη Πατέικα, να υπογράφει street food με γαστρονομική προσέγγιση και ατόφια νοστιμιά. Την έχουμε γνωρίσει μέσα από συνταγές όπως το all time classic bao με πανσέτα BBQ, kimchi αγγούρι και καπνιστή μαγιονέζα από μαύρο σκόρδο, αλλά και πάμπολλα baos ημέρας, όμως ειδικά για τις γιορτές η ατελείωτη γκάμα του "Thess Bao" εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο κι αποκτά καλό σκοπό, με τρεις αστεράτους σεφ να παρουσιάζουν αποκλειστικές guest συνταγές: Σωτήρης Ευαγγέλου, Αθηναγόρας Κωστάκος και Μανώλης Παπουτσάκης ετοιμάζουν baos με μοσχαρίσια μάγουλα barbacoa, μπακαλιάρο tempura και αρνάκι τσιγαριαστό αντίστοιχα, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση ΜΑΖΙ.

Περισσότερες πληροφορίες

Thess Bao

Περικλέους 30-32, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.