"Scorpina": Fine dining ψαροφαγία

Φέτος τα Χριστούγεννα γιορτάστε εναλλακτικά, στο πιο chic στέκι μοντέρνας ψαροφαγίας, που σας περιμένει στον όμορφα στολισμένο χώρο του στην καρδιά του Νέου Ψυχικού.

Scorpina © Λεωνίδας Τούμπανος

Στο πιο chic στέκι μοντέρνας ψαροφαγίας και τις γιορτές πρωταγωνιστούν η υψηλή αισθητική με τον ιδιαίτερο φωτισμό, το πολυτελές μπαρ με την εντυπωσιακή σάλα και, φυσικά, το εκλεπτυσμένο μενού του. Η "Scorpina" σας καλωσορίζει σε ατελείωτους γιορτινούς μαραθώνιους απόλαυσης με άρωμα θάλασσας. Οι λάτρεις του είδους θα βρουν καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια και όστρακα, είτε σε κλασικές προτάσεις είτε σε fusion εκδοχές και ευφάνταστες παραλλαγές, όπως καρπάτσιο, ταρτάρ, τιραντίτο και σεβίτσε. Καλούδια από όλες τις ελληνικές θάλασσες σε κοπές και μαγειρέματα που προτιμάτε. Δειπνήστε όπως σας αξίζει, συνοδεύοντας με ένα καλό κρασί από τη μεγάλη και πολύ καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες. Ανοιχτά καθημερινές από 1 έως 11 μ.μ. και Κυριακή από 1 έως 7 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Scorpina

Γρ. Ξενοπούλου 2, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.