Η trattoria "Μαρίκα" υποδέχται το φθινόπωρο με νέα πιάτα στον κήπο της

H trattoria που αγκαλιάζει τους επισκέπτες της με ένα ζεστό «buongiorno» και τους καλησπερίζει με καλοφτιαγμένο comfort food ιταλικής κουζίνας, είναι σταθερή αξία στο Χαλάνδρι προσφέροντας γεύσεις που ανανεώνονται συνεχώς.

Μαρίκα

Στο δροσερό σκηνικό μιας καλοφτιαγμένης μονοκατοικίας, στην καρδιά του ολάνθιστου κήπου της, θα σας υποδεχτεί η γνωστή trattoria του Χαλανδρίου που λειτουργεί όλη μέρα, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Η γευστική φροντίδα της "Μαρίκας", που έχουν αγαπήσει οι σταθεροί θαμώνες της ξεδιπλώνεται από το ξεκίνημα της μέρας σε ένα καλοφτιαγμένο brunch με αποκλειστικά ιταλικό καφέ και panini και προτάσεις όπως η αρωματική ομελέτα με μανιτάρια και τρούφα ή bambolini. Από το μεσημέρι, οι ιταλιάνικες πρώτες ύλες μοστράρονται με σκέρτσο σε νόστιμες comfort συνταγές ζυμαρικών όπως τα λαχταριστά ραβιολίνι με τυριά και η αυθεντική καρμπονάρα με αβγό και γκουαντσιάλε, ενώ φτάνοντας εδώ σίγουρα θα δοκιμάσετε τις πίτσες με χειροποίητο ζυμάρι, όπως η Bianca με καπνιστή πανσέτα, ρικότα και φρέσκα μανιτάρια. Στο νέο μενού φιγουράρουν και νέες, φρέσκες προσθήκες όπως σούπα μπρόκολο με γκοργκοντζόλα και χειροποίητο κρουτόν, πίτσα καπρέζε με μοτσαρέλα, φρέσκια και πέστο βασιλικού ενώ δεν θα φύγετε χωρίς να δοκιμάστετε το γλυκό ριζότο με Αμαρέτο και φίλε αμυγδάλου.

Περισσότερες πληροφορίες

Marika Trattoria.

Αγίας Παρασκευής 109, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.