''Porto Rico'': Παραδοσιακή νοστιμιά από τα παλιά

Tα ολόφρεσκα υλικά και η χειροποίητη ζύμη είναι εκείνα που συμβάλλουν στην δημιουργία μοναδικών γεύσεων.

Porto Rico

Όταν το "Porto Rico" άνοιξε τις πόρτες του, το 1973, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας στο Μαρούσι, ήταν η δεύτερη πιτσαρία σε όλη την Αθήνα. Από τότε, οι λαχταριστές μυρωδιές από την αφράτη πίτσα του, που παρασκευάζει με αναλλοίωτη τη συνταγή, δεν σταμάτησαν να αναστατώνουν γαστριμαργικά τους κατοίκους των βορείων προαστίων και όχι μόνο. Με διακόσμηση που μας ταξιδεύει σε χρόνια που όλα ήταν πιο απλά, στο "Porto Rico" γνωρίσαμε αυθεντικές γεύσεις πίτσας μέσα από τη σπέσιαλ Πόρτο Ρίκο, τη χωριάτικη ή την πικάντικη Βεζούβιος, όλες με χειροποίητη ζύμη και ολόφρεσκα υλικά.

Porto Rico

Ο κατάλογος (και η γευστική μας απόλαυση) απλώνεται και στα χειροποίητα καλτσόνε και πεϊνιρλί στην ιδανική εκδοχή τους, αφού μπορούμε να τα φτιάξουμε με τα υλικά της επιλογής μας. Από τη γευστική παράδοση του "Porto Rico" δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζυμαρικά, στα οποία επίσης μας προσφέρεται η επιλογή να τα επιλέξουμε φουρνιστά σε πήλινο. Μπολoνέζ με φρέσκο σπιτικό κιμά, φλογερή Αραμπιάτα, Porto Rico ή Καρμπονάρα, με το είδος του ζυμαρικού που επιθυμούμε, ό,τι κι αν επιλέξουμε, ο ουρανίσκος μας θα είναι ευγνώμων. Τα burgers και τα σνίτσελ ολοκληρώνουν το μενού για εκείνους που αντιστέκονται στα Italian classics, ενώ η υπηρεσία delivery μάς κρατά συντροφιά και στις βεγγέρες στο σπίτι.  
  

Περισσότερες πληροφορίες

Porto Rico

Βασ. Σοφίας 14, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
06/05/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.