Το νέο "La Meat Maison" μας στρώνει τραπέζι

Deli, κάβα, κρεοπωλείο και bar-restaurant σε ύφος μητροπολιτικού μπιστρό με την υπογραφή του Δημήτρη Κατριβέση και ιδιαίτερη αγάπη στην εκλεκτή κρεατοφαγία, συνθέτουν την εκλεκτική ταυτότητα του ολοκαίνουργιου concept store της La Meat Maison στην Κηφισιά.

La Meat Maison Κηφισιά La Meat Maison

Εκλεκτές κοπές, deli λιχουδιές και premium μαγειρικά παραφερνάλια συνέθεταν μέχρι τώρα το γευστικό μπουκέτο των καταστημάτων "La Meat Maison", όλα αυτά όμως αλλάζουν με το νέο concept store της Κηφισιάς, όπου φίνο shopping και εκλεκτό dining ενώνονται εις σάρκα… κόκκινη. Γιατί στα 500 τετραγωνικά του ολοκαίνουριου καταστήματος της εταιρείας, o Δημήτρης Κατριβέσης θα παρουσιάζει μια σειρά από πιάτα σχεδιασμένα αποκλειστικά γύρω από τις πρώτες ύλες του "La Meat Maison", υλοποιώντας το moto "πουλάμε ό,τι μαγειρεύουμε και μαγειρεύουμε ό,τι πουλάμε".

Η κρεατοφαγία θα αποτελεί τον κεντρικό πρωταγωνιστή, με αποκλειστικές εισαγωγές, όπως τα Umami Olive-Fed Pork και Olive-Fed Wagyu, τα Black Angus Ουρουγουάης ή τα εξ’ ολοκλήρου ελευθέρας βοσκής πουλερικά St. Sever της Label Rouge, να γίνονται κάθε βράδυ η βάση για comfort και fun καρνιβορικές λιχουδιές όπως τα Olive Fed Wagyu burgers ή τα Umami tacos, ενώ το butcher shop του "La Meat Maison" θα στρέφει κάθε εβδομάδα τον προβολέα του σε μια νέα εξειδικευμένη κοπή για επί τόπου απόλαυση.

La Meat Maison Tomahawk
La Meat Maison

Σκηνή της καρνιβορικής παράστασης του σεφ θα είναι ο κομψός κήπος του καταστήματος, και υπασπιστής των πιάτων οι εκλεκτές ετικέτες που συκεντρώνει ο σομελιέ της "La Meat Maison", Γιάννης Μαντάς και η εκπαιδευμένη ομάδα του, στην εντυπωσιακή κάβα. Φυσικά, κάθε μια από τις εκατοντάδες διεθνείς ετικέτες, όπως Christian Ninot, Sebastiani, Thénard, Clos Saint-Jean κ.ά., που συγκεντρώνονται στα ράφια, είναι διαθέσιμες και για αγορά και απόλαυση στο σπίτι, παρέα όχι μόνο με τις περίφημες κοπές του "La Meat Maison", αλλά και την πλειάδα των deli λιχουδιών που συγκεντρώνει το κατάστημα της Κηφισιάς, όλες με τις ηχηρές υπογραφές ποιότητας "i Frati" και "Fine Foods Collection", ανεβάζοντας και το σπιτικό μας τραπέζι σε εστιατορικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Φakafel": Ποιος είπε ότι η φακή δεν ανήκει στον πλανήτη street food;

Στη Νέα Σμύρνη οι vegans βρίσκουν τον δικό τους προορισμό για νόστιμο φαγητό στο χέρι, χωρίς εκπτώσεις.

03/06/2024

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.