To "Saitama" έρχεται στον Κεραμεικό

Για το νέο του πρότζεκτ ο Σταμάτης Σταματιάδης συνεργάζεται με τον Άνταμ Κοντοβά και παντρεύουν δημιουργικά τα κοκτέιλ με τα κεμπάπ και τα noodles.

saitama

Όσοι γνωρίζουν τον Σταμάτη Σταματιάδη ξέρουν ότι ο ταλαντούχος bartender δημιουργεί κοκτέιλ αλλά και χώρους με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, όπως το δικό του "Buñuel" στο Κολωνάκι που αποτίνει φόρο τιμής στον μεγάλο υπερρεαλιστή σκηνοθέτη. Για τη νέα του πρόταση που τιτλοφορείται "Saitama" και παίρνει σάρκα και οστά αυτήν την εποχή επί της οδού Κεραμεικού στον Κεραμεικό, αντλεί έμπνευση από την αγαπημένη του σειρά ιαπωνικού anime και παρουσιάζει έναν χώρο που θα παντρεύει το street food, και πιο συγκεκριμένα το κεμπάπ και τα noodles, με το ποτό.

Το κομμάτι του φαγητού έχει αναλάβει ο ταλαντούχος σεφ Άνταμ Κοντοβάς, ο οποίος περνά τα δύο αγαπημένα εδέσματα μέσα από το προσωπικό μαγειρικό του φίλτρο και προτείνει κεμπάπ σε τούρκικο στιλ αλλά κάπως αλλιώς, όπως για παράδειγμα με chicken curry ή beef teriyaki που θα συνοδεύονται με χειροποίητη αραβική πίτα, ενώ ανάλογο fusion ύφος θα έχουν και τα τρία-τέσσερα διαφορετικά noodles του καταλόγου. Η μπάρα θα συμμετέχει στη δράση με tap cocktails που θα έχουν κλασικό χαρακτήρα with a twist, καθώς και κάποια που θα είναι δικής τους εμφιάλωσης, ενώ το opening υπολογίζεται καλώς εχόντων των πραγμάτων για τα μέσα Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!