Ο Σταμάτης Τσίλιας υποδέχεται φίλους σεφ στο "Mayan"

Μια σειρά από σπέσιαλ βραδιές «Mayan & Friends» ξεκινούν στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κεραμεικού.

mayan

Το "Mayan", το ιαπωνοπερουβιανό εστιατόριο που άνοιξε τον περασμένο Ιανουάριο ο ταλαντούχος σεφ Σταμάτης Τσίλιας μαζί με τον συνέταιρο του Δημήτρη Ζήση στον Κεραμεικό, κάνει εγκαίνια αλλιώτικα από τα συνηθισμένα. Έτσι, μια σειρά από σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές που τιτλοφορούνται "Mayan & Friends" ξεκινούν οσονούπω, στα πλαίσια των οποίων ο Σταμάτης θα υποδέχεται στην κουζίνα του εστιατορίου γνωστούς συναδέλφους του προκειμένου να συνδημιουργούν από κοινού ξεχωριστές γεύσεις. Πρώτος προσκεκλημένος είναι στις 30/3 ο Θάνος Στασινός, άρτι αφιχθείς από το Μεξικό, ακολουθεί στις 13/4 ο Μίλτος Αρμένης από το "Bocas Meze" της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ από εκεί και πέρα τη σκυτάλη θα παραλάβουν ακόμα ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Χάρης Νικολούζος και ο Νίκος Σκαμνάκης σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Οινική συνοδεία σε κάθε μια από τις ξεχωριστές αυτές βραδιές θα προσφέρουν γνωστά οινοποιεία, ενώ δεν θα λείπουν ασφαλώς τα signature cocktails του Άρη Χατζηαντωνίου και τα επιδόρπια του pastry chef Θανάση Τσαγκλιώτη. 

Περισσότερες πληροφορίες

Mayan by Aliento Experience

Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.