"Cornell": νέο all day spot στον Χολαργό

Προσεγμένες προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας κάνει ο νέος κάτοικος της δημοφιλούς πιάτσας.

cornell

Τη δική του all day πινελιά βάζει εδώ και λίγο καιρό το "Cornell" στη δημοφιλή πιάτσα του Χολαργού. Στον όμορφο χώρο που ποντάρει στο συνδυασμού του σκούρου ξύλου με το ζεστό μπλε, η δράση ξεκινά από νωρίς με specialty coffee, brunch και πολλά χειροποίητα γλυκίσματα όπως Red Velvet cake, cinnamon rolls και άλλα. Καθώς περνά η ώρα, σειρά παίρνουν πιάτα που κινούνται στη λογική του street food και περιλαμβάνουν από bao buns με τηγανιτό κοτόπουλο, πικάντικη μαγιονέζα και πίκλες, katsu sando με χοιρινό πανέ και κόκκινο λάχανο ή tacos με μαδημένο χοιρινό και γουακαμόλε μέχρι πολλά και διαφορετικά flatbreads, όπως για παράδειγμα εκείνο με κρέμα παρμεζάνας, τρούφα και μανιτάρια. Η μεγάλη ξύλινη μπάρα, όπου μπορείς επίσης να καθίσεις για φαγητό και ποτό, έχει το δικό της μερίδιο στη δράση, προτείνοντας aperitivo και low ABV’s για πιο νωρίς, αλλά και signature cocktails για το υπόλοιπο της βραδιάς

Περισσότερες πληροφορίες

Cornell

Αετιδέων 18 & Βουτσινά, Χολαργός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.