"Zinfandel" για οινόφιλους στο Χαλάνδρι

Ιταλικά κρασιά, αλλαντικά και τυριά έχουν την τιμητική τους στο καινούργιο wine bar του Χαλανδρίου.

Zinfandel

Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε τις πόρτες του το ιδιαίτερα κομψό wine bar "Zinfandel" στο Χαλάνδρι. Ο υπότιτλος vineria-prosciutteria μαρτυρά τον ιταλιάνικο προσανατολισμό του, καθώς το concept ξεδιπλώνεται με καλοδιαλεγμένες ετικέτες ως επί το πλείστον από τον ιταλικό αμπελώνα αλλά και ενδιαφέροντα αλλαντικά και τυριά που εισάγονται απευθείας από τη γειτονική χώρα και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Αυτά τα τελευταία μπορείτε να τα δείτε και στο όμορφο ψυγείο-βιτρίνα λίγο προτού σερβιριστούν σε πλατό στο τραπέζι, ενώ ο σομελιέ Βλάσσης Θεοδωρακόπουλος θα σας ξεναγήσει στη wine list, που περιλαμβάνει περί τις 180 ετικέτες και 40 επιλογές σε ποτήρι. Δεν λείπουν επίσης ορισμένα πιάτα που θα συνοδεύσουν το κρασί σας, και είναι κυρίως κρύας κουζίνας σαν το vitello tonnato με καπαρόμηλα και βαλεριάνα, τα ταρτάρ μοσχαριού και τόνου ή το σεβίτσε από λαβράκι. 

Περισσότερες πληροφορίες

Zinfandel

Ομήρου 18Α, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.