Το «Zinglee» υποδέχεται το Κτήμα Λαζαρίδη

Μια ενδιαφέρουσα food & wine pairing βραδιά ετοιμάζει το all day εστιατόριο της Τσακάλωφ.

Το «Zinglee» υποδέχεται το Κτήμα Λαζαρίδη

Μια ενδιαφέρουσα food & wine pairing βραδιά ετοιμάζει στις 5/12 το all day εστιατόριο από την οικογένεια των nice n easy με επίτιμο προσκεκλημένο το εμβληματικό Κτήμα Λαζαρίδη. Ειδικά για την περίσταση ο executive chef και συνιδιοκτήτης του ομίλου Χρήστος Αθανασιάδης έχει ετοιμάσει ένα σπέσιαλ μενού 5 πιάτων (€ 35 κατ’άτομο) σε αρμονία με τα ξεχωριστά κρασιά του οινοποιείου, στα οποία θα μας μυήσει ο διευθύνων σύμβουλος του κτήματος Γεράσιμος Λαζαρίδης.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Γαρίδα ποσέ σε Σαμιώτικο κρασί και χυμό πορτοκαλιού, με βελούδινο πουρέ σελινόριζας Domaine Costa Lazaridi, Amethystos Blanc 2019, Sauvignon Blanc – Ασύρτικο

Κριθαρότο ολικής άλεσης με φρέσκα μύδια Θερμαϊκού, φίνα μυρωδικά και ντοματίνια Ιεράπετρας Domaine Costa Lazaridi, Château Julia Assyrtiko 2018, Ασύρτικο

Σαλάτα με άγρια ρόκα, kale και mizuna, bocconcini, ημίλιαστες ντομάτες και dressing από βαλσάμικο ξύδι Botanico Gold Seal Lazaridi και φρέσκο βασιλικό Domaine Costa Lazaridi, Merlot Rosé 2019, Merlot

Μαύρος χοίρος sous vide με πουρέ μανιταριών, σάλτσα από το ζωμό τους και αποξηραμένα cranberries Domaine Costa Lazaridi, Οινότρια Γη Syrah - Αγιωργίτικο 2010, Syrah – Αγιωργίτικο

Panna cotta με γάλα καρύδας, carpaccio καραμελωμένου ανανά, σάλτσα μελιού και μαρέγκα Domaine Costa Lazaridi, Απόσταγμα Methexis Μοσχάτο, Μοσχάτο Αλεξανδρείας

Περισσότερες πληροφορίες

Zinglee

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
07/05/2024

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.