3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν

Χαλαρώνουμε, τσιμπολογάμε και πίνουμε κοκτέιλ σε πολύχρωμες αυλές και κήπους της πόλης.

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν

Χαλαρώνουμε, τσιμπολογάμε και πίνουμε κοκτέιλ σε πολύχρωμες αυλές και κήπους της πόλης.

«La Casa Azul»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 1

Η πολύχρωμη τροπική αυλή του Περιστερίου με το σιντριβάνι και τον λουλουδιασμένο χάρτη της Λατινικής Αμερικής μας ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς, ενώ η κουζίνα ποντάρει στις μοντέρνες λατινοαμερικάνικες γεύσεις, η μπάρα στα στιβαρά ποτά βάσης και η κονσόλα σε ρυθμούς cumbia, tropical και afro.

«Artisanal Lounge & Gardens»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 2

Ο χαρισματικός κηφισιώτικος κήπος αποτελεί διαχρονική πηγή δροσιάς, αέρινα υφάσματα ανεμίζουν στην open air orangerie, οι feelgood μουσικές μας φτιάχνουν τη διάθεση και οι μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του Δημήτρη Δημητριάδη βρίσκουν την ιδανική συνοδεία στα signature cocktail της Δήμητρας Αντωνακοπούλου.

«Dos Hermanos»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 3

Τα ζουμερά fajitas και οι πεντανόστιμες enchiladas είναι μερικά μόνο από τα μεξικάνικα classics που απολαμβάνουμε κάθε φορά που χτυπάμε κάρτα στο αγαπημένο εστιατόριο της Κηφισιάς, το οποίο περνά το καλοκαίρι του στον πανέμορφο εξωτικό κήπο παρέα με εκλεκτά κοκτέιλ και λάτιν μουσικές.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Casa Azul (La)

Θηβών 143 & Πελοπίδα 13, Περιστέρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.