«Θέα Θάλασσα» σε νέο πόστο

Το πολύ δημοφιλές θαλασσινό εστιατόριο μεταφέρει τη δράση του από το Μικρολίμανο σε νέα τοποθεσία, πάντα με θέα θάλασσα.

«Θέα Θάλασσα» σε νέο πόστο

Το πολύ δημοφιλές θαλασσινό εστιατόριο μεταφέρει τη δράση του από το Μικρολίμανο σε νέα τοποθεσία, πάντα με θέα θάλασσα. Από το Σάββατο 31/8 μας καλωσορίζει λοιπόν στην Πειραϊκή (Ακτή Θεμιστοκλέους 344, 2104132070), διατηρώντας απαράλλακτη τη φιλοσοφία και τη γευστική του πρόταση, κάτι που σημαίνει ότι πιάνοντας τραπέζι στο νέο χώρο με τα θαλασσινά χρώματα θα βρούμε μοντέρνες θαλασσινές σπεσιαλιτέ όπως για παράδειγμα η φάβα Σχοινούσας με αρωματική κάπαρη που καπνίζουν οι ίδιοι, το καρπάτσιο λαβράκι με ντρέσινγκ εσπεριδοειδών και η μους λευκού ταραμά με μελάνι σουπιάς με χειροποίητα πιτάκια. Δεν λείπουν ένα σαγανάκι γαρίδας, τα ενδιαφέροντα ζυμαρικά και ριζότι με θαλασσινά και ασφαλώς το φρέσκο ψάρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Θέα Θάλασσα

Ακτή Θεμιστοκλέους 344, Πειραϊκή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
07/05/2024

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.