Μια αρτιστίκ ταράτσα στου Ψυρρή

Το πολύ φρέσκο ξενοδοχείο «The Artist» που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στου Ψυρρή έκανε μόλις τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής ταράτσας του.

Μια αρτιστίκ ταράτσα στου Ψυρρή

Το πολύ φρέσκο ξενοδοχείο «The Artist» που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στου Ψυρρή έκανε μόλις τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής ταράτσας του, που στην πραγματικότητα δεν είναι μία αλλά δύο. Το μπροστινό της κομμάτι που εποπτεύει την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου έχει πιο εστιατορικό χαρακτήρα και σερβίρει πιάτα όπως η σιγομαγειρεμένη πανσέτα με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με wasabi ή ο ασιατικού ύφους σολομός με σπαράγγια, πράσο και σόγια. Στην άλλη της μεριά τώρα, που βλέπει κι αυτή στην Ακρόπολη, η ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή κι ευνοεί το socializing με signature cocktails και fingerfood.

Περισσότερες πληροφορίες

The Artist

(ξεν. «The Artist Athens»), Μελανθίου 4, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
06/05/2024

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.